- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя?
Ами историята е следната
от началото на учебната година знам че едно момче от моя клас ме харесва. Проблемът е че аз много не общувам с него, но все пак като го гледам отстрани по характер е много готин. Аз го възприемам само като приятел. Досега ми е помагал много пъти.. примерно днес изпаднах в много кофти ситуация и целия клас почнаха да се смеят на една моя "изцепка"мн не ми беше забавно на мен, но той стана и каза да не се държат така и ме защити пред всички. Много пъти ми е помагал така. Обаче след това си остава просто с едно "мерси" от мен и нищо друго. Как да го накарам някак си да разбере че съм му приятелка .. абе да му помогна и аз с нещо понякога да види въобще че гледам на него като приятел не като момче с което можем да бъдем нещо повече.. И мислите ли че се държи добре с мен защото просто ме харесва или е някъв гадняр.. ? оф стана мн объркано
![]()
Като не искаш нещо повече, ще бараш мекияяяя.
Не съм сигурен (се пак не знам как се държи точно) та от това което прочетох смятам че не е гадняр и е готин, пък и е хлътнал по теб ...![]()
![]()
![]()
Като не го искаш за нещо повече от приятел не му давай напразни надежди.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Момчето се държи много добре към теб спрямо написаното :] ..
Ами какво да направиш .. ходи по често така да си говориш с него ,общувайте ..ако щеш излезте..смисъл покажи му,че ти е приятен като човек,но нищо повече. ( или поне за сега) ти мислиш ли,че би могло по нататъка да излезе нещо ?
![]()
Да бихме могли да сме много добри приятелиПървоначално написано от InloveAgain
![]()
Имах в предвид нещо от това,което той искаПървоначално написано от Apricote
?
неПървоначално написано от InloveAgain
![]()
Според мен трябва да му обръщаш внимание и да го опознаеш... Най-малкото ако не го сториш можеш да загубиш истински приятел...а и след време може да стане нещо, не решавай от сега какво ще става в бъдеще...
съгласна съм знам че той би бил истински приятел и как да го опозная повече нещо да го заговоря ..?Първоначално написано от desitoyoy
![]()
Гадино мръсна, путkата ти направлява горкото момче, по-бързо го режи, за да не страда и научи един важен урок за живота - между нормално ориентирани момче и момиче не може да съществува приятелство.Смили се над кученцето.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Why not.Първоначално написано от Apricote
ACϟDC
Защото не го харесвам като за гадже например.. искам да бъдем добри приятели но едва ли ще се получиПървоначално написано от FlashMX
![]()
еми няма да се получи защото те харесва
аз ако бях някой едва ли щях да стана да защитя някой на който му се смеят всички
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Много си проста.
И ще ти го докажа.
Не общуваш много много с него,но пък си му приятелка,а?И го чувстваш като приятел?
И смяташ,че се държи добре с теб,эащото е гадняр?
[size=7][b][u]fosse cos
да,наистина едва ли,защото той не иска това от теб.. и дори да бъдете приятели той винаги ще се надява да сте нещо повече.. ти ще го чувстваш като добър приятел,но той теб едва лиПървоначално написано от Apricote
за това най-добре за него ще бъде ако въобще не бъдете и приятели.. просто познати : ).Ако вече ти имаш по- добро решение действай ..
![]()
Първоначално написано от cataclysm
![]()
тва беше грубо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!