.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    ^ Това е ужасно

А тези, които пускат картинки на бельо, това ви харесва или това имате?
    Защото аз не мога да намеря от тези, дето имам, в нета. А, ако пускате такива, които ви харесват и аз да пусна
    Ами аз от тези, които съм пуснала от колекцията на етам имам светло синия сутиен и този розовия комплект и сега се чудя кое от другите да си поръчам . Леко съм в дилема.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Дам, на Етам сутиените специално са много хубави.Малко по-скъпи са , но лично на мен ми държат по половин година, без да излиза желязото на банела, без да губят цвят и форма при пране, да се разкачат и губят презрамки.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Дам, на Етам сутиените специално са много хубави.Малко по-скъпи са , но лично на мен ми държат по половин година, без да излиза желязото на банела, без да губят цвят и форма при пране, да се разкачат и губят презрамки.
    Именно. Много са качествени. Пък и колекциите им са винаги страшно сполучливи Аз имам една приятелка, която работи в Етам в Париж и има много намаления и си поръчвам от нея често. Но понякога направо и от тук си взимам,де.

http://www.barenecessities.co.uk/aca...501125491L.jpg

предимно с такива се разнасям ама в черно

За по - специални случай нещо такова http://kaprizen.com/?cat=14&img=326937 ..Има хиляди подобни модели и са страхотни ,но за ежедневието не са особено подходящи,така че наблягам на нещо удобно
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Пффф моля ви кажете ми откъде мога да си намеря такива гащички като тези на alexandraloui във Варна ;[ Търся от адски мн време..Взех си такива прашки, но боксерки немога да намеряяя
    0bicham te !{~}{~ [h]~

Град
    Wonderland/Lazy Town
    Във Варна в New Yorker има страхотно бельо!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си