.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    никога не ставам от седалката си за възрастен човек или бременна жена

дори наскоро щеше масов бой в градския да стане,точно щото не станах за неква бременна

ма ако момичето ме беше помолило,щех да стана. въпроса е,че тя изобщо не даваше зор да седне,а некви бабки се развикаха,а оттам се намесиха и некви други смешнции. а и аз бех с хора,а и с оръжия в себе си и щеше да стане мн грозно.

"следващия път" рядко казвам,но почти всеки ден си казвам "от утре еди кво си" и тва утре все не идва,д*ба майка му
    Верно има някакво яко сбъркано нещо в нашето поколение. :Х

Аз ставам за баби, дядовци, малки деца, бременни, че и обикновени по-възрастни жени на годините на майка ми, примерно. И го смятам за повече от нормално.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Аз може да съм всякакъв, но си имам принцип и той е, че на бременна жена или майка с бебе се помага винаги (ако е бяла). Децата са най-ценното на всяка една нация...
    Ако е мулатка/негърка, ще станеш ли? Или нямаш предвид само циганите?
    (Не нападам въобще, просто ми стана интересно.)

На нас не ни трябва да седим защото ние сме дъ скинхед ганг Уитабикс.. ОК ?

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

аз вече съм в ОК

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Аз рядко сядам на седалки в рейса. Някакво ми е гнусно такова, гледам им тапицерията е с някакви петна.. То не че прътовете, на които се държим, са по-чисти де.
    Пък що се отнася до ш**аните мангали (мамка им мръсна дееба черна некъпана вмирисана ) - аз като ги видя в рейса - бягам надалече от тях и не пропускам да изтърся някоя ругатня, така по-тихичко, за пред компаньона/-ката ми.

"Следващият път" най-често чувам из дебрите на съзнанието си, когато ми връщат контролно.

ми всеки път като ме домързи казвам си следващия път иначе най-често го употребявам след 3 и 2ка по математика .. следващия път може и да е по-зле
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си