.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 132
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    По Тошово време нямало хероин. Хората са се забавлявали на джамборета.

А преи няколко години Къци Вапцаров пееше "Хей, бабо, как ли си живяла и без MTV как ли си скучала".

А вие защо още обръщате внимание на ънноунметър? Оставете я на самотек, докато не й обърнат внимание съответните власти и да поеме към съответното специализирано заведение в Суходол.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    куа е разкрита отдавна бе - тя и токарев посещават метадоновия център (известен и като центъра по наркомании) на пиротска,в Зона Б18

през деня между 10-11 им дават метадона. взимат го,като заместител на херата. сядат на пейките в градинката Св. Никола и висят там докато ги пусне. а привечер влизат вече абстинентни във форОма. и така до другата сутрин
    Нещо по-оригинално? Само тия неща приказваш

Тая венозната звучи като уплашените "репресирани" бабички "дисиденти", които са по зле дори от червените бабички. Същите тези, които наричат партията, строяща магистрали ( ) социалистическа
    Общо взето продукта на утопичното-демократично мислене е една не-добра политическа система предоставяща имагинерен набор от свободи, който е гарантиран от несигурно правосъдие и несъществуващо равенство пред закона.
    Политическите мислители на днешното време са достигнали до идеята, че едно общество е демократично, когато провежда демократични избори и предоставя демократични права, които обаче има право да погазва по едни или други причини. Малка безсмислица. А понятието всъщност е доста по-широко.. уви обаче то се е стеснило, за да може хора като нас да заявяват, че демокрацията на България и демокрацията на Германия е идентична... очевидното за тях е приликата в общото - демокрация. За това в политическата мисъл се говори за демокрацИИ (мн.число).
    Комунизма като идея си е отишъл от палитрата възможности. Поне за по-голямата част от Европа (без Гърция например). Няма комунизъм.
    А.. и още нещо... ще е добре като хора, които имат себе си за образовани да правите разлика между комунизъм, болшевизъм и социализъм. Добре е.

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    Мерси Разбрах го още в първият момент когато се познах. Бих казала обаче че твоето самочувствие безмислено.. непокрито, но не желая отново да споря с човек като теб, злобен и няма да изреждам още.... Просто виждам целта на присъствието ти във форОма. Няма да я издавам споко
    Какво са мухите, какво са светулките?
    Елитът сте вие, боклукът са другите!

1 към 1 си с всеки на улицата.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    По Тошово време нямало хероин. Хората са се забавлявали на джамборета.

А преи няколко години Къци Вапцаров пееше "Хей, бабо, как ли си живяла и без MTV как ли си скучала".

А вие защо още обръщате внимание на ънноунметър? Оставете я на самотек, докато не й обърнат внимание съответните власти и да поеме към съответното специализирано заведение в Суходол.
    Освен негативизъм и оплюване на всичко, което не е в "нормите" на днешните възгледи на най-обикновения човечец като теб, няма нищо същесвено в постовете ти.

А ти кога ще се научиш да говориш правилно ?

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Цитирай Първоначално написано от SouthStandServiceLad
    А ти кога ще се научиш да говориш правилно ?
    Няма правилен и неправилен говор. Ние говорим и пишем правилно защото сме обикновени хора поробени от системата. Тя може да говори и да пише както си иска!
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Метафизичната и надхуманната ти цел,смесена с аутруизъм и пророчество, строгата ти , но справедлива оценка , която блика на талази от всяко твое мнение не знам каква е , но..определено успя да обърнеш Ленин в гроба.

Данъци трябва да има и да се взимат от земята, труда и тн.Защото са важни за баланса на финансите на страната (да го наречем така условно).

Земя се е подарявала единствено в Америка ( декри са продавани за стотинки) с цел да се стимулират малките замеделства, как мислиш че ще стане това в България, с нашата територия?

Цитирай Първоначално написано от hardball
    Мерси Разбрах го още в първият момент когато се познах. Бих казала обаче че твоето самочувствие безмислено.. непокрито, но не желая отново да споря с човек като теб, злобен и няма да изреждам още.... Просто виждам целта на присъствието ти във форОма. Няма да я издавам споко
    Какво са мухите, какво са светулките?
    Елитът сте вие, боклукът са другите!

1 към 1 си с всеки на улицата.
    Момиче, не става въпрос за елит и за боклук, а за слепци и зрящи и да ако ме видиш на улицата даже няма да ме забележиш
    Знам че и ти можеш това което и аз мога - въпросът е че не искаш, защото не е общоприето нали се сещаш? ; ) Стремиш се да си в нормите, дори и да не ги одобряваш особено само и само да не бъдеш отхвърлена

Няма правилен и неправилен говор. Ние говорим и пишем правилно защото сме обикновени хора поробени от системата. Тя може да говори и да пише както си иска!
    Чудя се какво е да правиш секс с такова момиче ...

Иначе по Тошово време е имало хероин. Ние сме били най-големия износител на херца за медицински цели. Хероина е бил адски чист.

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Ти правиш всичко, което и аз така или иначе, кажи ми къде е разликата?
    Ако всички сме поробени и ще умрем няма значение ти дали си мислила различно от мен, разбираш ли?

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Според мен тя се чука по-добре от всички ви, защото разбира предимствата на асоциалността във времена на криза на социума.

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Чудя се какво е да правиш секс с такова момиче ...
    Гарантирам, че и тя е така |
    Ако беше истински различна щеше да е така __

Те тогава щеше да е интересно.
    Grumpy old madman

Е голямо важно, ще я обърне настрани

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

В българия в момента е установен демонократичен режим с наченки на феодализъм.
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Мисля си, че ако е неква ставаща е супер извратена в леглото. Представяш ли си докато я клатиш да ти обяснява за обществените апендикси, неразбраните и непрогледнали люде и демонократичния-комунистичеко-фашисти режим, който има за цел да подтиска личността.

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Валентинка от UnKnOwNmAtTeR към Tokarev.

Хехехе услажда ли ви се 20+ години клептокрация машинки, а ?
    ЕЕЕеххехехеех

Добре, много започрнахте наизуст да говорите за мен.

Сега ще ви кажа каква ми е идеята горе-долу. Мразя законите, мразя държавите, мразя социалният живот или поне това на което прилича в момента. Идеалът за "нормален човек" е безумен. Парите са безумие. Идеята и целта на всичко е безумна. Проблемът е че само аз искам да го променя, а на вас ви е все тая въпреки че виждате простотията която ни е обкръжила. Всеки гледа себе си, гледа да се самоизтъкне, да се предложи ако трябва само за да има някакъв социален статут. Да не споменавам куп другите простотии които превим всеки ден.

Войната - най жалкото нещо на света, в което се вкарват най-много ресурси. Просто велико! Също така и безразборното правене на деца-олигофрени, неставащи за нищо освен работници.

Оф не ми се пише повече.... Защото няма кой да ме чуе.

Мисля си, че ако е неква ставаща е супер извратена в леглото. Представяш ли си докато я клатиш да ти обяснява за обществените апендикси, неразбраните и непрогледнали люде и демонократичния-комунистичеко-фашисти режим, който има за цел да подтиска личността.
    Може. Може. А докато й го нагнетяваш у тоблеронената манифактура тя бълва глупости из устата. После като го извадиш ще блъвне и някаква кафеникава течност с увасен аромат, леко газирана и с достойно за уважение налягане. Та по този повод - отстъпвайте настрани, иначе рискувате фронтален сбълсък с люспи от домат и недомлени фътъци.
    Grumpy old madman

Добре, много започрнахте наизуст да говорите за мен.

Сега ще ви кажа каква ми е идеята горе-долу. Мразя законите, мразя държавите, мразя социалният живот или поне това на което прилича в момента. Идеалът за "нормален човек" е безумен. Парите са безумие. Идеята и целта на всичко е безумна. Проблемът е че само аз искам да го променя, а на вас ви е все тая въпреки че виждате простотията която ни е обкръжила. Всеки гледа себе си, гледа да се самоизтъкне, да се предложи ако трябва само за да има някакъв социален статут. Да не споменавам куп другите простотии които превим всеки ден.

Войната - най жалкото нещо на света, в което се вкарват най-много ресурси. Просто велико! Също така и безразборното правене на деца-олигофрени, неставащи за нищо освен работници.

Оф не ми се пише повече.... Защото няма кой да ме чуе.
    Кажи как, за да ти се помогне. Кажи какво точно правиш? Кажи как според теб можем да живеем без това? Каква идея искаш да имат нещата?
    Не може да те разберат другите ако не се аргументираш разбираемо.

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

МРАЗЯ ДЪРЖАВИТЕ И ПРОСТАТА ИМ ПОЛИТИКА И ЖАЛКИТЕ ЗАКОНЧЕТА И ТЪПИТЕ ХОРА КОИТО ГИ СПАЗВАТ!!!

ДАЙТЕ СИ ОТПЕЧАТЪЦИТЕ И СНИМКИТЬЕ ДА ВА ПАЗЯТ ТИЯ КОИТО ШЕ ВИ НАЕБАТ!

Това не е аргументация, нито отговор.

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

МРАЗЯ ДЪРЖАВИТЕ И ПРОСТАТА ИМ ПОЛИТИКА И ЖАЛКИТЕ ЗАКОНЧЕТА И ТЪПИТЕ ХОРА КОИТО ГИ СПАЗВАТ!!!

ДАЙТЕ СИ ОТПЕЧАТЪЦИТЕ И СНИМКИТЬЕ ДА ВА ПАЗЯТ ТИЯ КОИТО ШЕ ВИ НАЕБАТ!
    Не бой се. Скоро глобализма ще ликвидира държавите.
    Grumpy old madman

Crust

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си