- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- музей за комунизма ..
за увеселителния парк може да оставиш някои от заводите, даже половин перник...всъщност тоя увеселителен парк може да е само за възрастни предпочитащи сцени на насилие и извращения с хора и животни, като атракцията ще е през зимата, когато вместо сняг валят метални стружки, а атракцията ще е пикаещото момченце наподобяващо на това в Брюксел с разликата, че момченцето от перник като се изпикае си тръгва...и задължително да оставиш емблематичния паметник на голф 2-таПървоначално написано от Battlescarred
На това нещо се нарича безпрекомерна алчност. Просто ще ти е гадно да дадеш един кон за 3килограма сирено, просто зашото ще се чувстваш прецакана.Първоначално написано от RAWRRR
ПП не би ли искала да иамш ферма за коне, аз винаги съм мечтала...
Но зашо трябва да се самоунищожаваме. Не може ли по друга начин да намалим излишното население?Първоначално написано от Tokarev
Не знам какво бих искала да имам, ама в момента бих искала въобще да не уча икономика..
Да, чрез здравеопазването и фармацевтичната индустрия....Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
![]()
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Ами глезени сме и си мечтаем да се телепортираме. предлагам това да е следватщото изобретение, докато наблюдаваме как светът се саморазрушаваПървоначално написано от RAWRRR
и отново ни се наложи да ползваме кончета и каручки.
Ще видиш какво ще стане заради петрола и "високата му цена", съчетано с обезценяването на парите. Ще доведе до интересни факти в бъдешата изтория.
Колко безумно би било от страна на някой да направи по-сериозна война в днешни дни. Знаете колко пари се вкарват в писърч на оръжия. Според мен даже науката не харчи толкова пари колкото войната - СРАМ!![]()
Tokarev, за това ДА НЕ ГОВОРИМ!
НЯКОЙ ХОДИЛ ЛИ Е В ПИРОГОВ? Виждал ли е тоалетните в повечето държавни заведения? Някой виждал ли е сметката на дуган и приятели? Много ми харесва да обикалям по полници докато се намери някой койтода ми каже какво ми е точно.
Или пък повече от вас ползват частните клини и болници плащайки малко по тлъсти суми за да се излекувате.
Сешате ли се как се държът лекарите? Поведението им с хората. как крещят на бабките и колко грубо се държът. Като в някаква мизерна държава е стандарта не само на поведение!
Махам се от темата..
П.П Battlescared беше прав за Crass
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Aen9I_JmdtI[/youtube]Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Икономиката наука ли е или някаква безумна и нестабилна измислица?Първоначално написано от RAWRRR
Съществува ли реално тя?
Не, не съществува, измислица е за да ни държат тъпи и да ни управляват, типично за комунизма, който още го има в България..
Но ние няма да им се дадем, ще се събираме на по винце в кръчмата и ще обсъждаме на висок глас какво й има на България и как всички са виновни от съседите до Доган, защото само нашата маса, само нашата кръчма,може да види истината и затова сме яко различни!
И за да не сме различни само в мислите си, от утре няма да ходим на работа, защото считаме че държавата трябва да ни осигурява жилище и храна безплатно!
Нали така е в цивилизованите държави,които между другото, нямат никакви проблеми!
Проблема е там - че им се давате, понеже всеки иска да е "гражданин" и да живее у столицу и да учи икономику у софкийску, не останАха селяни на нивата, и храната започна да става малко по-скъпо удоволствие. В града - всичко ни е на готово само трябва да започнем да консумираме, работейки за някого.Първоначално написано от RAWRRR
Друга е темата за химическите храни и опасностите от екстрите към които сме пристрастени, като кола например. Ти можеш ли да си представиш да няма коли?
Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
Проблемът е че всички са големи разбирачи от махалата в Гюмурджинския Снежник до центъра на София.За 1 ракия можеш да накараш някой да ти разкаже историята на света , какво е младото поколение, кой колко е грабил от държавата, какви са проблемите й.За жалост трябва да се охарчиш малко с почерпките, ако искаш някой да ти даде и предложение кое как да се оправи.Защото всичките разбирачи могат само да псуват с пяна на устата, но не и да се замислят кое как да се оправи.
Това беше за по-възрастните представители, при по-младите е по-страшно, защото познават великото оръжие,наречено Интернет.В интернет всички пишем грамотно и всички знаем коя е столицата на Уругвай , защото и двете са въпрос на няколко секунди търсене.Тук хората с богата обща култура са много,защото Гугъл знае всичко.
Да се чудиш направо на селянчетата , дето са дошли да учат "икономику у софкийску" защо се занимават въобще, като тея хора ще им изядат хляба!
Лека нощ, този път наистина
Самата идея да има държави и социален живот е комунистичста, а това на теб ти харесва... сметай.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Почти на едно мнение сме, само дето всички ще се избият да бачкат това в което има най-много кинти, а не това което е най-полезно за обществото например. Икономиката е боклук и ти ще участваш помагайки "простотията да продълажва". Залъгалката е здрава. И аз се боря да спра това.Първоначално написано от RAWRRR
Как става така да говоря празни приказки, като аз никога не съм си позволявала да критикувам "системата", държавата, управлението, политиката, икономиката?
Разликата между мен и кръчмарите е, че аз не раздавам съвети и препоръки, когато имам ясното съзнание, че в момента няма как да ги изпълня.
Може би сме еднакви в това, че нищо не правим, но поне аз не натрапвам мнението си, с претенцията то да е правилно.
Аз съм си избрала за себе си- ако нямам какво да направя,да си замълча, защото съм сигурна че и да пуснат някой от кръчмарите в Парламента ще си остане с великите идеи и няма да може да осъществи нищо, защото нещата не изглеждат така както отстрани.
Никога не съм раздавала съвети, защото:
1.Се имам за незряла и необразована за да го направя
2.По обективни причини няма как да променя нещо в държавата
Не казвам че всички трябва да си мълчат, но всеки трябва да знае че отношението между претенция и възможност трябва да е около 1, а в повечето случаи е около 5..
А,да и анти-различното, анти-специалното,анти-трупънкарското, анти-всичко което е модерно да се мрази,съзнание с нищо обективно не помага.С какво си помогнал ти?
Паметник на най-гнусния, антихуманен и терористичен режим? Айде нема нужда.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Ама с една единица не става. Все едно да премахнем всички единици и да оставим само долар и метър. НЕ става. не е достатъчна, за да опише всички качества на един продукт. Така стигаме до парадокса, че казваме, колко пари струва парниковия ефект.Първоначално написано от RAWRRR
Вземи например стандарта на живот. Не става да го определяме само по спечелените пари.
Grumpy old madman
Mузея няма да има за цел да възхвалява или критикува,а даде по ясно представа наи-вече на по младите какво е било.Все пак благодарение на тази част от историята на страната ни в момента се намираме в сегашното си положение.Първоначално написано от Lettuce
Искам да правя секс с умна жена.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Шанса да ми хареса е нулев. Иначе умни с лопата да ги ринеш. Кандидатки, които си мислят, че ще минат през кастинга да ми пишат.
Тема за кастинга : Комунизъм и социализъм след изборите 1946г. в България - може ли да говорим за тоталитарно общество ?
Борете се дами.. стискам ви палци. И други неща..
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Познаваш ме, аз съм идеалист.
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Единиците не се премахват , дори напротив те са много, но всичките имат взаимовръзки помежду си и можеш да преобразуваш една в друга.Долари в евро, дециметри в метри и тн.Първоначално написано от Canis_Dirus
Цената не е качество, а е резултат от качествата (стойността на нещо).
Тук се преценят всички параментри на нещото,рядкостта, характеристиките му, КПД и цената се образува на базата на това.
Преди цената се е определяла единствено при съпоставка на положения труд за изработването.
Усещаш ли, че нищо не казваш? Повтаряш едно и също. Това, което казваш ми е ясно. Надявам се и на теб ти е ясно, какво е основна единица - такава, която не може да бъде изразена чрез друга.
Дали е долар, евро, драхма - все тая - пари. Метър, Инч, левга - дължина.
Както виждаш цената НЕ е основна единица, а получена от взаимоотношението на други единици. Тоест стойността не е абсолютна единица. Проблемът е, че се определя по субективни фактори.
А когато нещо се определя от субективни фактори неизменно се създават конфликти. Защо? Защото има абсолютни величини в природата, които не са ни ясни и се влияят от нашата субективна оценка.
Grumpy old madman
Оокей, не съм ти разбрала предния отговор..
Да оставим за малко сегашното образуване на цените.Казах, че преди много време цената се е обрзувала само въз основа на положения труд.Тогава цената е била равна на стойността.Два предмета, с един и същ вложен труд са били с една и съща цена.
Това как ти се вижда, по-честно, по-субективно или същото?