- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- музей за комунизма ..
Дайте да въведем мИнетарната. Минетът като универсалното разплащателно средство!
Grumpy old madman
Αποσυνδέσειςще прочета малко повече за комунизма, ама аз си мислех, че двете са едно и също нещо
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Защо ?Първоначално написано от SouthStandServiceLad
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Не мисля, че има нещо възпитано и културно в това да отправяш някакъв вид афронт към човек, който дори не знаеш как се казва. Това е едно от най - НЕвъзпитаните изцепки.Първоначално написано от TERRORMACHINE
Говорейки за култура, с извинение за повтарянето ми из постовете, съм длъжен да спомена, че подобно поведение се гради на възпитанието от страна на родителите. Доста голям превес взима именно това възпитание, макар да е 'помляно' от допълнителните 'възпитатели' по улиците.
Искам да кажа, че въпреки промените на личността спрямо обществото, наложени от него или от самата личност, най - голямо значение има началното възпитание. То е ключа към по - добър човек.
Апелирам да обърнеш внимание върху контактите ти със семейството.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Свастика си е расово помиярче, но с изключение на задълбочения му шизофренизъм, лъжесвидетелство и всеобщо разстройство на личността, както и други тревожни фактори около съществуванието му, понякога говори верни неща.
Възпитание, родителски контрол, първи 7 години.. стил мисинг у някои форумни звездици.
..абстрахирайки се от темата..
има ли бе
:д