- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- фриьорски салон
здрастии ;p някой може ли да ми препоръча хубав фризьорски салон в Софияест да не е от безбожно скъпите защото невиждам смисъл , иначе прическата която искам е нещо такова http://i42.tinypic.com/68hvgp.jpg .. обърнете внимание на бретона .. искам да е подобен на този но мойта фризьорка не я бива мн в оформянето и ме е страх да и се доверявам
фризьорски салони под път и над пъти бретона не е кой знай какво специфично нещо, че толкова те е страх
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ако косата ти ти отпред е филирана , а не равна няма да се получи добре..
пък и не виждам кво сложно има сама да си го одрежеш..
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
е да де ама все пак много съм си патила от тъпи фризьорки и не искам да рискувам да попадна на някоя такава..просто реших че няма да е зле да се консултирам с някой![]()
оо сама просто зaбравихич не ме бива ;x
фризьорски салони под път и над път
Първоначално написано от sexy_baby_originale
емиии добре щом не си вярваш , по-добре отиди на фризьорПървоначално написано от footballgirl
![]()
специално за този бретон можеш да отидеш навсякъде.. но искай да е по-дълъг , и ако ти влиза в очите тогава вече да го скъси, защото ако го одреже изведнъж може да е прекалено къс
btw кой град става въпрос? мога да ти препоръчам салон все пак![]()
Еми като са под път и над път препоръчайте и някой де.. тцтц
за София става въпрос ..
ми иди при някой стилист най добре![]()
за салон не мога да ти помогна
ок .. мерси![]()
в мол София отиди, или някъде в Лозенец, там има мн добри.
в лозенец веднъж така хубаво ме офъкаха че после едвам се сдържах да не ревна като се видях![]()
ммм за там съм мн доволна от един салон на края на Дж. Баучър, точно до Южния парк. също и салона в Японския хотел. има и още но те са в тези забутаните улички и незнам как да ги обясня. Друг хубав - Вог Вижън /до Неро на Витошка/.
Искаш същата прическа? А имаш ли необходимата дължина на косата?