- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Грипна епидемия ?
Отварям темата с въпрос - ясно ли е вече, кои ще са 6-те области с наложена епидемия ? Ясно ли е вече ? Ще се обяви ли в цялата страна ?
Не съм сигурна, но чух нещо за Трява и Хисаря![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
одеве зяпах по тв-то новини и говориха, че голяма част от училищата в пловдивско били в дървенаваканция и чакали процента на отсъстващите да надвиши 50% (били близко над 30%) и ще ни разпускат всички във vacantion
Аз разбрах за Ямбол.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Плевен, Ловеч, Габрово, Ямбол... и още няколко но не ги запомних
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
тооой за мене е бунаакПървоначално написано от psychopath
ние сме във ваканция до сряда...![]()
птичи вирОсПървоначално написано от EarthShaker
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Израелската фирма BiondVax работи върху ваксина, която щяла да действа срещу всички щамове на грипа. Ваксината вече била тествана върху хора и животни! Фирмата счита, че новият продукт ще действа и срещу причинителите на птичия и свинския грип! Тестовете продължават и в момента, като предстоят такива върху рискови пациенти и специално такива със свински грип. Следващият информационен бюлетин относно напредъка на проекта ще бъде през ноември. До този момент всяка година се извършват имунизации, като новите ваксини се напасват спрямо новите щамове на грипа. От своя страна пък продукта на фирма BiondVax уж ще бъде мулти-ваксина, която ще трябва да се прави наново веднъж на 3 до 5 години и уж ще защитава от най-новите зарази.
Не забравяйте да се ваксинирате
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Аз ако продължавам да се разболявам така ще видя ваксина през крив макарон, защото трябва да си напълно здрав, за да си я биеш![]()
И Ловеч естествено е една от тези областиМного забавно. Да ни пускат във ваканция докато сме здрави, че после файда никаква
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
ее у село София няя да има ваканция..![]()
в у-щето ми вече има 6 случая.. не знам,не знам..
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
на H1N1
*
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:0db41bce[/vbox7]
HASH PET EN EDNO![]()
Какво се шашкате, това си е обикновен грип.
Просто трябва навреме да се лекува.
Ако усетите грипни симптоми - беж при личния и на антибиотици.
Дразни ме факта, че свинския грип се появи преди 5-6 месеца, а чак сега се сетиха да ни "изнасят лекция" в училище за него, а по телевизията се изкараха много големи "Проведохме учебни занятия във всички училища в Пловдив дрън-дрън-дрън".Първоначално написано от LizZz
Който го е интересувало е прочел каквото има където има за този грип още когато беше бума по медиите.
Интересното беше, че голяма част от учениците не знаеха, че сиптомите на свинския и обикновения грип са едни и същи.![]()
Дойде ми в повече когато ни агитираха "да идете да си вземете по една ваксина от най-близката аптека, само 10лв. е".
Като се юрнем всички за ваксини, тва колко парички прави, А?
Малоумно е, че за него се говори от доста време, а малко хора знаят за кво иде реч.
Досадно е.
Само за свински грип се говори....
писва ми..............
чакай сега какви ваксини... в България май няма , доколкото знам ще има май- юни догодинаточно в пиковия момент за болести разбираш ли
И аз бая се шашкам като слушам колко смъртни случаи и т.н. има вече
АКо обявят грипна университетите ще ни пуснат ли и нас?
![]()
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()