.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Защо ли? Защото в България през последните години простотията стана национален спорт. Тъпотията е поставена над всичко и колкото по-тъп и ограничен си, толкова по-велик си в очите на другите.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Ми от описанието аз реших, че си някакъв супер готин пич...ако искаш мога да те уредя с една приятелка честно говоря ти си първото момче напоследък, което има реална представа за света

Re: Какъв ми е проблема?

Цитирай Първоначално написано от SaintLucifer
    Здравейте!
    Значи по принцип не съм голям фен на търсенето на помощ във форуми и по интернет изобщо, но в случая искам да видя мненията на хора, които не ме познават, защото мисля, че ще са по-обективни.
    На 17 съм и никога не съм имал приятелка. Проблемът е, че не мога да си обясня защо. Обикновено по купони и събирания, на мен ми връзва първи, и много рядко изпускам възможността, но след това, просто нещата не стават, излизаме някъде, само двамата и срещата се оказва пълен провал, неловка тишина, тъпи разговори, едносрични отговори.
    Странното обаче е, че не съм грозен, може би не съм някакъв красавец, но определено не съм грозен, нямам пъпки или някакви белези, грижа се за себе си, обличам се добре, висок съм, имам хубава фигура, абе в общи линии не съм някакъв пъпчив чикиджия тежащ 60 килограма.
    Не съм и глупав, вниманието ми трудно се задържа върху едно нещо, затова се интересувам от много теми и имам богата обща култура, така че не виждам защо никога не се получава някакъв разговор.
    Сега за да не излезе, че се мисля за господин Перфектен, ще посоча и някои от недостатъците си:
    Доста саркастичен съм, привърженик съм на черния хумор, и понякога не успявам да се спра навреме преди да изръся някоя глупост, която макар и смешна определено е много неуместна, лицето ми е безизразно, много рядко показвам каквато и да било емоция, макар и уравновесен понякога се ядосвам за глупости и задълбавам в идиотски спорове, от рода на "Защо пак има задръстване?" и пр., истинската простотия, която не е просто за шега ми бърка в здравето и направо не я понасям, мразя тъпизмите, не понасям и лигавщини.
    Бих искал да чуя вашите мнения за проблема ми, и отново да обобщя темата - "Защо не мога да си намеря приятелка?", не питам как да се уредя с някоя за една вечер, това го мога и сам, но в общи линии, тези които се навиват лесно, не ги искам близо до себе си, а с трудните просто не успявам.
    ти пък ако си мислиш че килограмите и пъпките са един от проблемите...или си го можеш или не...има хора които вродено могат да завържат интересен диалог с противоположния пол но уви има и такива които просто не им се отдава...

Супер фен Аватара на WrongLife
    Недей се сдухва толкова. Това че нямаш гадже не е причина за умиране. Някой бе написал,че не си намерил точната-според мен е точно така.Ще я намериш с времето, бъди оптимист и показвай добро настроение. Не бъде вплащение на баща на срещите, не ге поучавай и не се карай. Когато се лигавят лигави ги и ти, но когато търсят сериозен събеседник бъди такъв.

Не ръся простотии, случва ми се рядко, но все пак трябваше да го отбележа, винаги съм сериозен, рядко ме обзема еуфория или нещо такова.
    А за простотията, нека бъдем честни - 90% от хората в гимназиите я боготворят, колкото по-прост и тъп толкова по-добре, чувал съм спорове кой повече НЕ учи, и кой по колко време НЕ учи, което просто звучи абсурдно, но както и да е.
    Темата я пуснах, защото най-големите кретени, които познавам, имат сериозни приятелки, а аз се провалям за пореден път и просто не мога да намеря някакво логично обяснение за това.
    Благодаря за отговорите!
    Успокой се и се отпусни. Винаги, когато човек е сам, му се струва, че и най-големият тъпак си намира сериозно гадже по-лесно от него, но едва ли е така. Що се отнася до качествата ти и до подхода ще ти кажа: 1) Лично аз винаги търся за гадже човек, който в същото време да ми е и най-добър приятел => пробвай да се държиш като такъв с момичетата, които харесваш. А това означава и да потърпяваш лиготии от време на време 2) Тия срещи са като трън в задника. Защо не измислиш друг, не толкова "официален" начин да се срещаш с потенциалните гаджета? 3) Винаги се стъписвам, когато човекът срещу мен не показва никаква емоция. Може би и с другите момичета е така.
    Толкова от мен. Успех!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ти си много възпитано момче с много качества надявам се да не се засегнеш, но мисля че си много праволинеен. Искаш момичето до тебе да е перфектно във всяко едно отношение също като теб. В момента живеем в свят, в който хората не гледат особено обноските, а гледат това дали се кутираш добре сред останалите.
    Характерно е, че повечето от момичетата са лигави, дори и тези които са възпитани, защото често се променя настроението им, от една карайност в друга по разбираеми причини (няма да ти обяснявам сега ти разбираш). Ако не можеш да свикнеш с факта, че момичетата мислят по различен начин от тебе не вярвам да имаш скоро успех. Ти трябява да имаш поне малко чувство за хумор и да се държиш малко по-освободено, защото винаги ще създаваш впечатление, че си особняк...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Не ръся простотии, случва ми се рядко, но все пак трябваше да го отбележа, винаги съм сериозен, рядко ме обзема еуфория или нещо такова.
    А за простотията, нека бъдем честни - 90% от хората в гимназиите я боготворят, колкото по-прост и тъп толкова по-добре, чувал съм спорове кой повече НЕ учи, и кой по колко време НЕ учи, което просто звучи абсурдно, но както и да е.
    Темата я пуснах, защото най-големите кретени, които познавам, имат сериозни приятелки, а аз се провалям за пореден път и просто не мога да намеря някакво логично обяснение за това.
    Благодаря за отговорите!
    Успокой се и се отпусни. Винаги, когато човек е сам, му се струва, че и най-големият тъпак си намира сериозно гадже по-лесно от него, но едва ли е така. Що се отнася до качествата ти и до подхода ще ти кажа: 1) Лично аз винаги търся за гадже човек, който в същото време да ми е и най-добър приятел => пробвай да се държиш като такъв с момичетата, които харесваш. А това означава и да потърпяваш лиготии от време на време 2) Тия срещи са като трън в задника. Защо не измислиш друг, не толкова "официален" начин да се срещаш с потенциалните гаджета? 3) Винаги се стъписвам, когато човекът срещу мен не показва никаква емоция. Може би и с другите момичета е така.
    Толкова от мен. Успех!

Съгласен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си