Първоначално написано от
SaintLucifer
Здравейте!
Значи по принцип не съм голям фен на търсенето на помощ във форуми и по интернет изобщо, но в случая искам да видя мненията на хора, които не ме познават, защото мисля, че ще са по-обективни.
На 17 съм и никога не съм имал приятелка. Проблемът е, че не мога да си обясня защо. Обикновено по купони и събирания, на мен ми връзва първи, и много рядко изпускам възможността, но след това, просто нещата не стават, излизаме някъде, само двамата и срещата се оказва пълен провал, неловка тишина, тъпи разговори, едносрични отговори.
Странното обаче е, че не съм грозен, може би не съм някакъв красавец, но определено не съм грозен, нямам пъпки или някакви белези, грижа се за себе си, обличам се добре, висок съм, имам хубава фигура, абе в общи линии не съм някакъв пъпчив чикиджия тежащ 60 килограма.
Не съм и глупав, вниманието ми трудно се задържа върху едно нещо, затова се интересувам от много теми и имам богата обща култура, така че не виждам защо никога не се получава някакъв разговор.
Сега за да не излезе, че се мисля за господин Перфектен, ще посоча и някои от недостатъците си:
Доста саркастичен съм, привърженик съм на черния хумор, и понякога не успявам да се спра навреме преди да изръся някоя глупост, която макар и смешна определено е много неуместна, лицето ми е безизразно, много рядко показвам каквато и да било емоция, макар и уравновесен понякога се ядосвам за глупости и задълбавам в идиотски спорове, от рода на "Защо пак има задръстване?" и пр., истинската простотия, която не е просто за шега ми бърка в здравето и направо не я понасям, мразя тъпизмите, не понасям и лигавщини.
Бих искал да чуя вашите мнения за проблема ми, и отново да обобщя темата - "Защо не мога да си намеря приятелка?", не питам как да се уредя с някоя за една вечер, това го мога и сам, но в общи линии, тези които се навиват лесно, не ги искам близо до себе си, а с трудните просто не успявам.