.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Кво да избера?

Харесал съм си няколко телефона на Sony Ericsson & Нокия,бихте ли ми казали коя от двете4 марки като цялое по хубава от другата защото горе доло телефоните имат еднакви екстри,на коя марка примерно батерите за по издръжливи,коя марка свири по добре.Чудя се дали да си взема телефон със много екстри или просто един които да ми върши добра работа , и все пак дайте мнение а пък ако имате предпочитани модели и марки дайте ги тук .
    THS предварително и ако темата ви се струва тъпа,дайте пак някакъв отговор защото все пак тпва е форум и вие сте пускали теми който не ми харесват но давам отговор

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Имала съм и от сони ериксон и нокия и мисля че нокията е по-добра. До колко пари искаш да си купуваш телефон?
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Град
    Под слънчевите лъчи...
    Според мен Нокиа е по-хубава

Темата не е за тук

До колко пари искаш телефон?
    Темата може наистина да не е за тук,за което се извинявам , ами двоума се дали да си взема тлефон който да ми върши работа,защото в момента нямам а пък много бързо ми омръзват или да си взема пак хубав , но и при дватра слуачая до 120-130

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от evalongoriq
    Според мен Нокиа е по-хубава

Темата не е за тук
    +1 ..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Бях пред същата дилема допреди 1 ден, но избрах нокиа, тъй като мисля че по добре изглеждат на външен вид и имат повече функции

ИИи да темата не е за тук...
    "You were deceived"

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Сега ще ти разясня някои истини и за двете марки.
    Батерията на който и да е SE държи повече от която и да е нокия.
    Нокия свири по-силно от SE (особено N95 и 6233)
    SE имат по-мощни камери за СНИМКИ! (правят ужасни клипове)
    Nokia правят не много добри снимки, но при това клиповете им са 640x480 и вече са mp4 формат. Не умрелия 3gp на SE.
    Nokia не се чупят като SE, но ако пуснем една 6233 и един K800i от 3 етаж, сонито ще се счупи, но ще работи, а нокиата ще остане здрава но няма да работи. SE - по здрави.
    най-добър модел на нокия - N95 8GB (притежател съм)р 5800
    на SE - C902i, P1i
    За мен Нокиа са по-добри.
    Ако имаш пари вземи N82. Конкурент на N95 (чистия не 8 гигабайтовия) и е на добра цена.
    От SE - C902i тънък и здрав.

Голям фен Аватара на play23
    Абе тва че СЕ са по-здрави не съм много сългасен, иначе другото е ОК.Тва ги казвам от личен опит, че за мен Нокия са по-здрави.

Моят телефон падна от терасата (7 етаж) и само му се пукна дисплея. Смених го (20 лв) и това е.. някво стъкълце там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си