.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Идеи за татуировка.

Решил съм да си правя татуировка но съм се спрял на 2-3 и не съм сигурен че ми харесват достатъчно...
    ако може дайте някакви идеи или ако ви харесва някоя дайте да я видим

Мега фен Аватара на ameli
    не си прави...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

не аз съм решил и ще си направя даже си записах час на 6 ноември просто ви моля за някаква идея :П

Град
    София
    емм дай да ги видиме тея 2-3..

Супер фен Аватара на j_adore2
    Нито си казал надпис ли искаш,картинка някаква или нещо друго .. Татуировки милиони има
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Не искам надписи...примерно вълк,мечка,тигър и е такива някакви

Град
    Бургас

Щом още не си решил каква ще е, значи не ти е заради самата татуировка а за това да се изфукаш с нея! По-добре си помисли добре каква да е, за да не съжаляваш после!

Повече от фен Аватара на JohnnyQuid
    Град
    САМОКОЗ
    我很愚蠢

Град
    Wonderland
    ЦЕНЗУРА!
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Баш най-комерсиалните си избрал.Поздравления!

ми аз ти предлагам следната Tribal татуировка http://www.tattoo-designs.dk/images-...bal_Dragon.jpg

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    По-добр ене си прави.. чесно.. И мечката и вълкът и лъвът си имат своята символика и ти просто не си наясно какво искаш. А също, за да знаеш какво искаш да си татуираш трябва да си го замислил от мн време и ако не ти се промени желанието, тогава се татуирай. Аз лично от 12-годишна мечтая като порасна голяма да си татуирам пеперуда и сега когато вече съм на 17 си татуирах пеперуда. А не да питам по форуми какво искам да си направя.

Град
    в света на приключенията ..
    тва с тарантулата е мноо якоо

хора ..
    само ше ви каажа че имаше един мой познат който един ден си напраи татоо на целия гръб.. на следващия ден искаше да я махне .. ее отиде до болницата и му махнаха татоо-то като премахнаха горния слой на кожата на гърба таа тогава гърбът му е бил целият превързан и мноо дълго време страдаше в адски болки .............
    тъй че бъдете 100 % сиг дали искате татоо ..

другото което ще ви кажа че не е хуу по време на растежа да си правиш татоо
    защо?? .. ми защото растеш на височина;дебелина.. следователно кожата ти се разтяга ...
    и сега като си направите татоо ще изглежда мноо грозно и размазано като пораснете ..

Мега фен Аватара на Infinity
    http://tattoosyndrome.net/e107_files...10_tiger_2.jpg
    Ама мноого добре си помисли..
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на Hilary_
    На колко си?? 15-16 .. можеш ли да си представиш какво ше стане с тая тауировка след 20 години .. съвсем няма да изглежда така както е сега .. ще ти омръзне също така .. А това, че не знаеш каквя да е си правя извода, че изобщо не ти тряя да си правиш ..

абе ей тъпаци темата е да ми покажете някоя татуировка а не да ми казвате дали да правя или не и кво ше стане след 20 години...ше отида и ше я повтора и готово като не сте запознати трайте си....аз съм си избрал татоо но прости искам да вида дали няма нещо по добро....тука в тоя сайт питаш едно те друго ти отговара....НАУЧЕТЕ СЕ ДА ЧЕТЕТЕ КАКВО ИСКА ЧОВЕКЪТ,КОЙТО ПИШЕ ТЕМАТА И НЕ СЕ МЕШАЙТЕ В НЕГОВИТЕ РЕШЕНИЯ....

И евала на тези който просто пратиха татоо (y)

Мега фен
    Татоо.
    Ей, идиот такъв, недей да зееш, ми се осъзнай, че си яко смешен.
    Мега тъпото е да питаш хората за идеи, при положение че татуировката е нещо, което трябва да значи нещо за теб и ти сам да си измислиш.
    Личи си колко много искаш ТАТОО.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Не мисля,че бих си нарисувала нещо,в което сама не съм рисувала,вкарала идеи или поне детайли.Колкото и да изглежда яко на снимка в нета.

омг вие сте некви ограничени тапанари....кво ме боли к'ра че не означава нещо конкретно....защо си мислите че хората си прават татоо което да означава нещо.....има и такива но са мн по малко така че...просто сте идеоти не ми тряат ваще тъпи мнения

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Цитирай Първоначално написано от mimako
    омг вие сте некви ограничени тапанари....кво ме боли к'ра че не означава нещо конкретно....защо си мислите че хората си прават татоо което да означава нещо.....има и такива но са мн по малко така че...просто сте идеоти не ми тряат ваще тъпи мнения
    Ако не означава нищо ще ти омръзне бързичко.Те за това хората влагат смисъл и когато я видят да се сещат и няма какво да им омръзне.Твоя лъв и квото и да било ще те кефи до едно време.Недей да се дървиш толко бързо и да си мислиш,че знаеш много.Изгледай няколко епизода на miami ink.За татоировката няма да те посъветвам,нищо понеже идеята е безсмислена.Не,че не е готин лъва,но си има определен смисъл,както пеперудата е за свободата,птичките си ги правят за безгрижие и,че са преминали през трудни периоди и т.нВ нета някъде ги четох кое кво е

Моят братовчед си направи татуировка и сега събира пари да му я махнат, но това е доста скъпичко. За това си помисли добре преди да си направиш татуировка. А аз бих те посъветвала да е нещо с надписи (по-секси стои).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си