.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Голям фен
    Град
    Варна

''Скрити вопли'' Помощ!

Здравейте.Може ли да ми помогнете с отговор на въпроса Каква художествена функция изпълнява образът на нощта във стихотворението ''Скрити вопли''?Моля ви,помогнете ми,защото по френски имам много домашно и няма как да успея да напиша това.Очаквам идеи до вечерта.Специални благодарности на отзовалите се.
    15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми

Мега фен
    Нощта...тя може да има символ като лошото, като краят на едно добро, краят на деня, началото на нощта се охарктеризира с начало на злото, с непримиримостта на лирическият говорител да се раздели с майка си и родината си...той страда.

дано съм помогнал

Град
    Бургас
    Нощта е нещо като скрит символ на майката. Лирическият герой внимава, за да не наруши спокойствието като се връща... но тя също е закрилница (:
    замисли се малко, и аз имам много домашни по немски ама написах цяла страничка по този въпрос за 10-тина минути...
    (:
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Голям фен Аватара на gret4ety
    "По принцип ношта се свързва със студенината и мрака, но в скрити вопли отвежда към представата за топла ласка и вечен покой. Тя е своеобразен двойник на майката" Това госпожата ни го диктува ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си