.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    В нейния случай май е най-добре да говори първо с гинеколожката си, иначе, ако се пазите не би трябвало да има никакви проблеми. Въпросът е, че особено сега това може да въздейства на цикъла й и отново да започне да й тече обилно...
    Love doesn't make the world go round. Love is what makes the ride worthwile...

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    а бе да еа к'во толкова сте се заяли за грешките?! Бах му майката,ся да не говорим за умственият багаж? Говорим за секс и т.н. доста по-надолу от главата. Ай к'во ще ми се правите тука на някакви си безгрешни. Ем ходете да учите българска филология. А и да не сте филолози,че постоянно да критикувате?! Научили няколко урока и ае,ще променят всичкото просто население. Бах му майката,като не можете да кажете нищо по темата изобщо не се изказвайте. 2 страници само простотии
    Ако не се лъжа, и ти нищо не каза по темата...
    а умницо да си видяла 1вата страница?! Брех божеее...Нищо не съм казал...
    Окей, моя грешка. Мисълта ми беше, че ти правиш същото, за което критикуваш-тровиш.

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Аз съм анти . Става ми лошо като видя кръв.
    I Love
    Vania
    Kabakova

...

нехигиенично е,защото това което се изхвърля по време на менстроацията са стените на матката,защото яйцеклетката не е оплодена...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от maniakalen
    Де бе ти четеш ли въпроса ми бе нито питам дали е гнусно нито дали има опасност за мен !!!! Питам има ли ОПАСНОСТ за НЕЙНИЯ организъм ???
    опасност няма.. философа песента не го слушай той си дръна в тоя форум без никви знания и колкото да не заспи

Град
    in the reality : )
    с кондом, нежност и по-голяма възбуда всичко ще е наред
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си