- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос
Така ... на приятелката ми и закъснява с 1 ден .. до сега никога не и се беше случвало .. правихме тест-отрицателен ! искам съвет или неква идея кво може да е ? знам че на някои момичета им закъснява с по 2 седмици но в случая това не ме интересува .. ???
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
един ден не е много,а пък и щом тестът е отрицателен не вярвам да й има нещо.А ако чак толкова се притеснявате-нека тя да иде на гинеколог.
П.С-понякога и най-редовният цикал може да позакъснее
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Благодаря ти .. но чувал съм че може теста да е отрицателен а пък да е бременна .. което не ми се вярва де .. но все пак .. да направим ли нов ?
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
тестовете "Sure check" са 99и нещо процента точни..така че ако сте правили такъв тест мисля,че няма нужда от 2ри.Не си вкарвайте предварително филми-това важи особено за неяЗа да се уверите напълно по-добре отидете на гинеколог,защото ако направите 2ри тест,който пак е отрицателен,а съмнението остане ще поискате 3ти,4ти ит.н.
И все пак мисля,че й няма нищо
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
офф... Бременна е по-добре събирай пари за аборт. А ако искаш направи 5 теста. 3/5Щом като не е закъснявал до сега. Станал е гафа.
Каквото и да кажат в твоя защита не е вярно. Сгафил си
![]()
Станислава
ок мерси а как да намеря гинеколог ?
цъкаш с фенрчето вечерта към луната,може и към някой човек и после казваш какво искаш.
да си чувал за личен лекар? Ходи го питай!
Станислава
нидей тъй...
Че кой се прави на интересен? Аз или ти? 1 ден и закъсняло на приятелкта и ае, а бе момче, нека да и закъснее с 1 седмица,че да си вземеш поука. Т'ва да не ти е по часовник бе?! Може да и закъснее от времето,болест и т.н. Бахти случаите... Направо сте трагични!
Станислава
аз от къде да знам бе .. можеш да ми обясниш нормално кфо ми се прайш на интересен .. еби му майката.. много тарикати се навъдихте..
и адски много тъпи хора! К'во?! Акъл ли нямаш,че да потърсиш малко из нета?! Резултати 1 - 10 от около 33 700 за месечен цикъл. (0.14 секунди) Деева и случаите,че и недоволстват?! К'во да направя,че си блеял в часовете по биология или ми правиш секс като нищо не знаеш! После другите виновни,ЕВАЛА! И к'во да направя,че те мързи да погледнеш няколко страници назад?! Кой се прави сега на тарикат бе злетакНие тука да не сме ти ясновидци,че да ти кажем приятелката ти дали е бременна или спинозна?! Ама то лесно да се пусне тема в 1 тъп сайт и ае господ както си цъка из нета и ще я види,че и ще се трогне и приятелката ти вече няма да е бременна.
Станислава
Резултати 1 - 10 от около 2 090 за причини за закъснение на менструацията. (0.30 секунди) май те мързи да си отделиш 0.30 секунди от живота за нещо смислено.
Станислава
че на всеки му се е случвало да му закъснее малко![]()
+1..Така си е..Има такива на които им закъснява 1 месец..Първоначално написано от DarityGirl
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
и аз мисля,че закъсняване от един ден не е страшно,може да се дължи на времето или от някакви лекарства ако е вземала.Според мен чакайте ще й дойде![]()
Ако не е станал гаф няма за какво да се притеснявате от факта,че й закъснява с един ден! Нооо и теста принципно не може да ви покаже още на следващия ден дали е налице нещо или не... може да й дойде тези дни...Ако ли не...тест се прави НАЙ-РАНО след 7 дни,,на дали са мног надежни обаче тези тестове...! Успех!
![]()
Проучих щателно въпроса с тестовете за бременност и SureCheck са за късна бременност т.е правят се не по - рано от 14 дена. Има други тестове по 4.60 лв които са по бързи и със същата точност над 99 % името не мога да ти го кажа поради простата причина че не го запомних , НО ги има във всяка една аптека !!! Следи срока на годност !!!Първоначално написано от VerryBerry
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Абе,до тука всичките си мислите май,че трябва да й идва на точна дата-закъснение от 1 ден е абсолютно нищо! Самият цикъл би трябвало да си измества датата всеки месец! Просто сте ненормални!!!![]()
![]()
![]()
Момичета.. на вас на точна дата ли ви идва,че и вие се съмнявате да не е бременна?
![]()
В телефонния указателПървоначално написано от Stefchyy
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Идеята е, че тестът изследва наличието на определен хормон (май) в тялото. Тоест зависи по кое време на деня си направи човек теста (препоръчително сутрин), а и колко дена, след като ти е закъснял цикъла - някои уж могат да дадат резултат още на първия ден, но е хубаво да се изчакат поне седем дена. И, все пак, тестовете си остават доста точни.
Наскоро и аз имах подобно притеснение и накрая нищо ми нямаше, така че спокойно. А и всъщност абортът не е чак толкова страшно нещо.
Burning feathers,
Not an angel
Heaven's closed
Hell's soldout