- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- най-ефективната диета (лично изпитана)
Диетата е по проста и от най простото нещо на тоз свят. Единственото нещо което не трябва да правите е да ядете сладко или нещо богато на захар. Аз съм на по-малко от 1 седмица и действа безотказно. Изградила съм си хранителен режим. Примерно за закуска ям или сандвич с шунка и кашкавал или кисело мляко с бисквитки (обикновени на нестле- житен дар с мляко) или солети или плодове или солена закуска . Вариантите са толкова много . Най страшното при мен беше когато бях жадна за шоколад. Но това беше през първите дни .Сега се храня здравословно и нямам нужда от шоколад. СВАЛИЛА СЪМ 3,4 ИЛИ 5 КИЛОГРАМА ОТ НАЧАЛОТО . ПОВЯРВАЙТЕ !!! ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ ПРАВИ ЧУДЕСА!!! ЛИЧНО ИЗПИТАНО
ПИШЕТЕ КОМЕНТАРЧЕТА СЛЕД КАТО СЕ ОПИТАТЕ !!! НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ ПОМОГНАЛА!!!!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Че то хубаво, ама и от хляба май ще качиш...
според моето мнение тази тема е страхотна! найстина не е нужно да се лишаваме от вси4ко,а пък добре знаем,4е като спрем си връщаме теглото,а ако запо4нем да се храним здравословно няма смисъл да спираме! Браво на fdeizi ! и аз по4вам! след седмица ще пиша какъв е ефекта,но съм убедена,4е ще подейства!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Хлябът съдържа аминокиселини които тялото не може да си набави само тъй че няколко филийки хляб не са вредни.
оХх пРедИ 2 сЕдмиЦи бЯх реШиЛа дА нЕ яМ сЛадКо и иЗдъРжаХ 1 сеДмиЦа нО пОсЛе пАк пОчНаХ дА яМмН сЕ яДоСваМ нА сеБе сИ
оТ тАя сЕдМиЦа пАк пОчВаМ пЪк даНо дА иЗдъРжа пОвеЧе
![]()
po - lesno 6te ti e ako si hapva6 4ist 6okolad ot vreme na vreme.Първоначално написано от pIsaNkaTa_sTz
Голям размер на картинката! /machoka/
кои са тази аминокиселини? да ме светнеш, ако обичаш.Първоначално написано от Gothique♫
Хлябът във формата със ситено смляно брашно е пълен ташак. Изобщо е за боклука.
Grumpy old madman
подкрепям горното мнение...
а за темата... открихте Америка ми се струва
първите дни на диетата винаги се губят много килограми. Като намалиш рязко калориите и по-точно въглехидратите и само от обезводняващото действие губиш 3-4-5 кг ВОДА . Нищо лично, но едва ли за по-малко от седмица си свалила 5кг мазнини и то чисти още повече не пише спортуваш ли нещо въобще.Правилно е че не трябва да се яде прости въглехидрати или най-общо казано сладки неща само, че диетата можеш да кажеш, че работи като си я изпробвала поне 2 месецаПървоначално написано от fdeizi
Ако беше толкова лесно,всички щяха да са слабички..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ами левцин,метионин и други но и ти си прав че брашното е пълен ташак и...Първоначално написано от Canis_Dirus
В зърнените култури като цяло няма незаменими аминокиселини. Както левцина, така и метионина се срещат и се набавят главно от месо, риба, яйца, млечни продукти. Там концентрацията му е много пъти по-голяма, отколкото в хляба. Зърнените продукти не са незаменими.Първоначално написано от Gothique♫
Grumpy old madman
Eee bravo za temata tova e nai-dobrata "dieta" tqq ne te kara da se li6ava6 ot ne6to prosto da go namali6 az imam edna knijka "Dieta samo za tiineidjuri" mnogo e hubava.Ot 1 mesec na piq nikakvo gazirano i sum smuknala samo ot tova okolo 1,5-2 kg 6okolada ot edna sedmica sum go namalila do minimum qm no 1 vafla na 2 dena naprimer a i edno mnogo vajno ne6to -s narastvaneto na denq porciite trqbva da namalqvat(da stavat po-malko) i ne6to koeto mislq 4e pove4eto ot vas znaqt jelatelno e da se qde po kusno ot 8-8,30...mm kakvo drugo.Mnogo e polezno da se qde pone 1 v sedmicata riba ne e jelateno da e purjena za6totovitaminite (po-golqma 4ast) iz4ezvat po-dobre e da e pe4ena polezna e za mozuka i kojata e i za otslabvaneto de
....I NAI-VAJNOTO SPORTUVAITE!!!!
Ako sportuva6 redovno...
-Telesnite ti maznini 6te namaleqt
-6te se izpulni6 s energiq
-liceto ti 6te zasiqe
-organizmut ti 6te otdelq endrfini,koito 6te povdignat nastroenieto ti
-za6titnite ti sili sre6tu bacili i bolesti 6te se uveli4at
-mozukut ti 6te zaraboti po-dobre
-drehite 6te ti prilqgat po-dobre
ako nqmate vreme za sport po 40 min ot 3-5 puti sedmi4no elementarnite uprajneniq kato kolelo,prava duska(tova uprajnenie pradstavlqva zadurjane na tqloto s izpunat kato duska grub v gornata to4ka na liceva opora.Legni po korem na zemqta,sus sviti ruce,s dlani pod ramenete.Povdigni se na rucete i prustite na krakata si i zadruj),podskoci(smei se palq4o),klqkaniq,licevi opori i vsqkakvi elementarni uprajneniq sa ot zna4enie dori ska4aneto na vuje...
Preporu4vam vi taq knijka koqto spomenah po-gore mnogo e gotinka i ne e skupa ne6tata v neq sa preceneni s vremeto ni i t.n
Nadqvam se da sum pomognala![]()
Никой не е казал че неможе чрез други храни да се набавятПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Дааа бе хляб+шунка+кашкавал е мн здравословно да знаеш...
radvam se tolkova mnogo 4e haresvate temata i 4e sum pomognala i nai vajnoto koeto razbrah e za zdravoslovnoto hranene mn e priqtno i vse o6te ne sum se izku6ila ot 1 vafla ili 6okolad4e. mnogo kusno zapo4nah da se hranq zdravoslovno iskah da otslabna za rojdeniq den (12 april) i se spravqm mn dobre. tukmo toalet4eto 6te mi stoi strahotno
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
i az taka nqkolko pati sam otkazvala sladkoto za 1 sedmica i posle pak qm ne moga bez nego ako 6te kakvoto i da stane ne moga nai mnogo 1 sedmica i tova e
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Като ти се яде сладко(то си е наркотик направо) - отиваш и си купуваш някой плод и ядеш. 100пъти по-добре е нямаш никакви проблеми и не ти се яде сладко.Първоначално написано от kuklichka_bg
Или хапваш 2-3 ч.л. мед. (до 6 лъжички на ден могат да се ядат бях чела някъде)Първоначално написано от Mac_Murdo
Ми,браво и ние сега кво?
За всеки си е толкова индивидуално,че никога не може аз да сваля с тва дето си свалила ти...
Ако става на въпрос,преди няколко дни бях на едно състезание по математика и там три дни ядене на боклуци кафета и шоколад и се върнах с три кила по -малко.
Извода е бегайте сички в Ямбол,решавайте задачи яжте гадни дюнери и шоколад(Милка!),резултата е три кила за три дни)))
Kogato sym pravila dieta bez sladko, bez hlqb sym svalqla po 2-3 kg no posle si gi vru6tah otnovo.Edna priqtelka mi kaza za edna kniga "Kak da otslabnem zavinagi"..Ne mi se vqrva6e mn da postigna uspeh no v edin moment re6ih i si q kupih.Struva 10lv.V neq e opisana edna malko netradicionna dieta..produljava okolo 5 meseca,no deistva..svalih 15 kg s neq..Sled tova daje ne gi ka4ih..
Znam 4e sigurno ste 4uvali mn takiva ne6ta no tazi dieta deistva..Preporu4vam vi da q napravite!![]()
![]()
![]()
Е кажи я тая диета де!Първоначално написано от poizon_avy
ami vsu6noat i az na nqkolko puti spirah vsi4ko sladko...no izdyrjam okolo 2 sedmici i posle po4vam pak da qm...i gore dolu za 2 sedmici moje da se svalqt taka 1-2 kg nai mnogo 3 no trqbva i da qde6 po malko ot vsi4ko..naprimer az qm tipov hlqb ..pulnozurnest ..i taka
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Нем сестро...Първоначално написано от varnen4e
не е точно така.
Има хора,при които си е заболяване.+ че ето ти един малък пример.Моя приятелка иска да отслабне и е казала на майка си.НО майка и е на мнение ,че си е перфектна .Приятелката ми я помоли да спре да готви каквото и падне/мазно,пържено и бла бла/ ,но тя не го направи и продължи да готви ..така.Приятелката ми спря да яде у тях,онази и вдигна кръвното и спря да и дава пари за да си яде у тях си ..и я следи дали си изяжда вс в чинията ,което тя и сипва..
но тва няма значение..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!