.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

проблем с коса

проблемът ми с косата е следния:
    Значи мия си косата с обикновен шампоан ,гледам да не е много силен понеже я мия през ден и след това слагам балсам на Нивеа за блясък.След това я суша и е много хубава ,мека.... и след това например имам някакво излизане и след 1 час някъде седи една на клечки и изглежда ужасно....и ако може да ми дадете някакви съвети как да седи все така хубава

и аз имах същия прблем... след кат0 се изкъпеш я сресвай мн0го хубав0 п0 възм0жн0ст с п0 гъст гребен

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Отмивай хубаво балсама иначе може да се получи този резултат ..

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    амии не слагай много от балсама и както вече казаха я сресвай хубаво, с по-гъст гребен след къпане ..

Голям фен Аватара на meche95
    ее така лятото0о се оплашиих начи излизам си аз с мокра коса и след 20 мин косата я пипам твърда на клечки малеее мислех,че съм сбъркала шампоана ама се сресох и сичко ОК от тва,което ти казват в по-горните мнения от това е

Град
    Градът на скучаещите милионери
    На мене от въпросния балсам на Нивеа ми ставаше така косата.По-голям боклук не съм използвала.Явно ще е от него.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    София
    Пробвай веднъж седмично с хума, но с истинска хума от някъде където продават глинени съдове, а не от аптеката и не по-често от веднъж седмично защото доста изсушава.

Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от MimmZzZchYyY
    и аз имах същия прблем... след кат0 се изкъпеш я сресвай мн0го хубав0 п0 възм0жн0ст с п0 гъст гребен
    напротиииив.Ако е мокра,по принцип не е много за препоръчване да се сресва,а ако го правиш,гребена трябва да е много рядък..аз се реша с един рядък и нямам проблеми,
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си