.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Проблем

Проблем

Имам въпрос. Косата ми е доста гъста, преди беше и много дълга, но вече е късичка (до раменете). По принцип е чуплива (доста) и за да стои хубаво сегашната ми прическа трябва да я изправям, обаче не иска да се изправя...преди се изправяше перфектно (не е от пресата), обаче вече не иска...преди 1 месец я боядисах черна, не знам дали може да е от това..не ми се вярва. Като беше дълга и по принцип освен, че е чуплива е и доста бухнала даже е смешно...за това искам да попитам дали някой има същия проблем и дали има някакъв начин да се справя с косата си

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Е как така не иска?
    Да не си намалила градусите на пресата?Не може да не може да се изправи...

Не. Тя има само 1 степен Ами, не иска бухва и става ужасно

Град
    България
    Кога бухва?Веднага или след като излезеш?
    Защото,ако е след като излезеш е от влагата,особено,ако ти е мека косата.При мен го има същия проблем и нищо не ми помага.
    Слагай повече и по - силни стилизанти за коса.

Почти веднага, след като съм я изправила Без да съм излизала..тоест не е от влагата! Можеш ли да ми препоръчаш някакви стилизанти? Ще съм ти адски благодарна^^

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от LqlQLqQxD
    Почти веднага, след като съм я изправила Без да съм излизала..тоест не е от влагата! Можеш ли да ми препоръчаш някакви стилизанти? Ще съм ти адски благодарна^^
    Ъъъ,ами аз не използвам,защото ми е тънък косъма и се омазнява по-бързо,нооо всеки балсам или маска на които има надпис "за права коса" мисля,че помага.Също така,ако ти е по твърд косъма ще ти препоръчам вакса за коса.Слага се като разтриеш м/у двете ръце и сложиш по посока от горе надолу,но не започвай много от корените.
    Другиии...има безброй много марки,отиди в някой козметичен магазин и кажи да ти предложат и гледай да са с по - силна фиксация. : )

Мноого ти благодаря^^

Град
    България
    Зааа нищо. : ))))))))))

Мега фен Аватара на Hilary_
    изтощила си я (може би от части и от пресата и от боядисването) .. поспри малко за известно време и го карай на маски .. иначе повярвай ми ще стане още по - зле ..

Аз не я изправям от месец и нещо вече Фризьорката ми каза, че имам силна коса и че не е изтощена. Пък и изтощена коса по-лесно се изправя

Фризьорката ми каза, че имам силна коса и че не е изтощена.
    и кога ти го каза това преди месец .. ? ;д
    Пък и изтощена коса по-лесно се изправя
    моляя?? Ти чуваш ли се .. точно обратното е ..

Нее преди 1-2 дена ходих при нея да ми скъси бритона Изтощена коса по-лесно се поддава на обработка, защото е по-слаба.

Изтощена коса по-лесно се поддава на обработка, защото е по-слаба.
    пфф в голяма грешка си ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си