- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Става ми само от целуване
Че то на мен ми става,като ходим от 2 години и не съм девстен.Кво да правя,а и целувките ме възбуждат повече от всичко. Кво ти дреме дефектни сме и толкоз.
/тъпо ще е ,но да не си случайно зодия рак/
Несъм ракПървоначално написано от talibancho
И мс на всички ^.^
Ти си много прос' бе момче. По добре да се надървя още тогава,отколкото да стигнете до секс и да не можеш да го вдигнеш-тогава тя какво ще си помисли?Първоначално написано от jajaja
![]()
Westside rollin' all day, every day
Аз се целувал със сетра ми и съм и се надървял,ама бяхме голи(Бяхме на море)
Ще повърна върху тебе бе извратенякПървоначално написано от Belair
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Ама аз не съм се чукал с нея.Просто я бях хванал за дупето и я целувах.Първоначално написано от Pesenta
много зле работата..Първоначално написано от Belair
![]()
![]()
Носи широки гащи![]()
евала...тапанарПървоначално написано от Belair
Rhype не става повярярвай ми - по зле е така(личен опит с хавайкитеПървоначално написано от Rhype
)
най добре със супер стегнати боксерки или нещо такова вържи един ластик през кръста и надолу и готоо нямаш проблеми
![]()
Неопитен си ... хормоните ти бопуват нормалено е ... Да не гоовря ,че се случва и на опитни момчета, ето например бившия ми и той беше така , кгоато се целувахме , а е доста опитенТака че няма какво да се панираш.
и що не я наеба бе тапанар,деева маму стара,толкова ли акъл нямаш?! Стааа дума за оня там горе дето не ще да ебе.
Станислава
Еее... що не си я изчукал ве кавал?!! Тряаше да земеш и майка си.. да напрайте тройка.. пуу...!!!!Първоначално написано от Belair
![]()
![]()
тцтц.. бегай да се прегледаш,че много зле работата...!!![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първо, не виждам проблем в това. И второ - и аз бях така преди доста време, случвало ми се е да ми стане, когато сме танцували един до друг. Но това беше преди много време - с времето се натрупва опит.
![]()
![]()
Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!
Туи с тесните боксерки става ама пак неми е удобноПървоначално написано от RedLabel
Аз пак искам сичко.. :Д:Д Мс се пак
![]()
Не стига,че си неграмотен,ами си и безкрайно тъпПървоначално написано от RedLabel
Сатър, брадва или нещо друго, но да е остро.
Гаранция!
Това за мен ли се отнасяПървоначално написано от cataclysm
За автора.
Давам му съвет как няма да му става... никога.
Понякога докато чета всички тези теми,въпроси и умозаключния се отчайвам, доплаква ми се. Толкова непросветени хора бива ли да има, толкова комплексирани, без обща култура, деградирали и посредствени, утайки на образователната ни система.Първоначално написано от jajaja
Не си мисли, че след като знаеш че брома уврежда репродуктивната система при човека това те прави умен, то само доказва, че си поне 10 клас и все още нямаш сексуална култура.
П.П: Следващия път като ти хрумне да напишеш такава велика тема, първо си помисли дали искаш да унижаваш себеси и респективно, цялата българска младеж! Лек ден![]()
Винаги очаквай неочакваното!
Аз пък имам точно обратния проблем. Не ми става от целувки и търкания. Трябва поне 5-10 минути да има контакт за да го вдигна. Не трябва да се срамуваш, че ти става патката, даже трябва да си горд. Това показва на момичето сексуалност и желание и я възбужда.Първоначално написано от jajaja
Представи си, че се целувате с мацката и знаеш, че тя е възбудена. Как ще се почувстваш? Добре, нали? Еми и тя така се чувства. Радвай се, че ти става, че лично при мен бая труд трябва докато ми стане и лично на мен не ми харесва.
Еми това е прекрасно..![]()
![]()
В смисъл такъв, че ( по мое мнение) мадамата, с която си, би се почувствала поласкана, ако го усети..![]()
Не се тревожи !
От девствеността е !![]()