.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ефект..

ефект..

преди почти месец пих ескапел и ми доиде 7 дена след това но беше тварде рано от датата на която трябва да ми доиде а тя трябваше да е тези дни и днес ме наболява корема и имам нещо като течение бяло което доседа нямах и както стоях днес започна да ми бие много силно сарцето и ми причерня едно такова..дали може да е защото ми се обарка организма от хапчето

Повече от фен Аватара на puhinka93
    Според мен е напълно възможно, защото това хапче има много странични ефекти..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    да възможно е да е заради това,че си си нарушила системата.

от хапчето е има прекалено много странични ефекти ще се оправиш

Ескапел е ужасно нещо, и вероятостта да задържи плода е много голям. И да, това най-вероятно са странични ефекти. Колкото повече пъти се пие, толкова по-неприятни са страничните ефекти.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Цитирай Първоначално написано от Monina
    Ескапел е ужасно нещо, и вероятостта да задържи плода е много голям. И да, това най-вероятно са странични ефекти. Колкото повече пъти се пие, толкова по-неприятни са страничните ефекти.
    досега само веднъж съм пила и немисля да го повтарям повече

Цитирай Първоначално написано от darinf666
    Искам да кажа, че трябва да се пие наистина инцдентно, просто не бива да се приема като средство за контрацепция... Как си вече?
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Най-вероятно е от хапчето.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Цитирай Първоначално написано от darinf666
    Искам да кажа, че трябва да се пие наистина инцдентно, просто не бива да се приема като средство за контрацепция... Как си вече?
    ами сега такмо пак ме заболя нещо сърцето и от това се притеснявам и мисля ако продължи още няколко дена да отида на лекар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си