.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Какво да направя?

Здравейте!Аз съм момиче на 17 години и реших да си споделя с вас в този саит.Значи имам си гадже(на 18 години)и ходим вече от 6 месеца.Сега ще ви разкажа за моята случка,която се случи скоро.Значи една вечер сме у нас с моя,но както винаги и баща ми е у нас.Седнахме да пием,но на нас ни се доспа и си легнахме у хола,но в отделни кушетки.Тати остана сам да пие и след няколко часа тати влези у хола..Събуди ме и почна да ми бучи,че защо аз съм легнала у хола и някви такива.После ме накара да ставам и както излязох от хола той почна да ми вика "Каква работа имаш ти там?Утре си на гинеколог с мене.Ти все още девствена ли си?" и аз отговорих "Да девствена съм.Еми хубаво ще ходя.." и тои "Сигурна ли си че си девствена?Ако излези нещо незнам!"Сутринта нищо не ми каза,а и не ме закара на гинеколог..Вече ме беше питал за трети или четвърти път,че да ли съм девствена.Незнам сега какво да направя,защото моя и аз много искаме да го праим,но проблема е ако после наще разберат.Един път тати ми беше казал "Стани поне на 20 години и тогава прави квото си искаш..!" Какво да направя според вас?Дали ако го напрая след това наще ще разберат нещо и ще искат да ме водят на гинеколог?Моля ви дайте ми съвети..Ще чакам с нетърпение вашите съвети.Благодаря ви от сега..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Като станеш на 18 вече можеш съвсем свободно да се чифтосваш - няма как да ти забранят като си пълнолетна...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    ВаРнАаАа
    Първо- не знам (две думи)

Второ- според мен баща ти просто се е напил...

Трето - ако искаш ги накарай да те заведат на гинеколог да видят, че си, а след това го направи... както си решиш.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Вероника май е заела поста на коректор,редактор и учител по BG
    Станислава

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Вероника май е заела поста на коректор,редактор и учител по BG
    Аз винаги съм била така..като видя някой неграмотен пост и бързам да го поправя Много се дразня на правописни грешки...

Град
    Враца
    Аз ти предлагам следното .... провокирай баща си по някакъв начин да те заведе на гинеколог и след като се окажеш все още непорочно момиченце , изчакай още около 2-3 седмици да не да му хрумне отново и след това имаш пълната свобода да правите каквото искате , а в краен случай може да преминете към френска и това е опция
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Абе прави каквото глава ти измисли
    Не ги слушайте тез родители.
    На 17 си все пак!!!
    Хората на 17 с по 3 деца вие тук за 1 сефте

Най-добре изчакай до 18 години , иначе дотогава има и орални забавления , там няма как да те хванат

Град
    Пловдив
    ахахахахахаха е по -голяма тъпотия от това...живота си е твой никой не може да ти казва какво да правиш. Ходи еби се на воля най-много да те изгонят от вас ... пука ти
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    ахахахахахаха е по -голяма тъпотия от това...живота си е твой никой не може да ти казва какво да правиш. Ходи е** се на воля най-много да те изгонят от вас ... пука ти
    + не моа разбера кфо толко се палят родителите... ако искаш и с целата махала ше се таковаш бе важното е да няма гафове... мн ме дразнят така

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си