- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Cvetna bremennost
ZdraveitePredi 2 meseca po4nah s hpv vaksinite sre6tu rak na mato4nata 6iika. Po pricip sa 3 - purvite dve se davat prez 1 mesec interval a poslednata sled polovin godina. Predi okolo 6 sedmici mi slojiha purvata vaksina i cikalut mi ot togava ne e idval. Ve4e mi slojiha i vtorata. Zakusnqva mi s pove4e ot 2 sedmici i se samnqvam da ne sum bremmenna. pravih si 3 testa i trite sa otricatelni no predi 2 dena mi doide no e mn malko i postoqnno mi spira. I ideq si nqmam dali kogato si v cvetna bremennost testovete sa polojitelni.Molq vi pi6ete va6eto mnenie. Mn sajelqvam ako vaprosa mi e unikalno glupav no sum mn pritensena i sqkakvi gluposti mi minavat prez glavata. Mislq si 4e mi zaskuqva zaredi vaksinite koito mi slagaha no nemoga da sum sigurna i tezi dni 6te putursq mnenieto na doktor. Blagodarq predvaritelno i se izvinqvam za latinicata no ne sum v bulgariq i komputara mi nqma kirilica.
The glass is never half empty or half full, the glass is just twice as big as it needs to be.
Мила, ако тестовете са отрицателни значи не си бременна, е ако тестовете са били надежни(примерно SureCheck).Цветната бременност се изразява в това да си бременна и същевременно да ти идва ежемесечния цъкъл. Тестовете биха отчели това следователно не си бременнаАко имаш някакви съмнения отиди на гинеколог
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
От много време насам писането на кирилица е задължително. Поради тази причина темата се заключва.