- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На какво се натъкнах в нета..
Хора,
наскоро попаднах на един сайт (domashno.bg) който доста ме заинтригува защото предлага решенията на задачите по математика и физика от учебниците от училище и за мое голямо учудване е безплатен.. е, има недостатъци като го гледам но това сигурно е че е започнал едва от началото на отомври.. дано съм ви помогнал
хаха, много добра реклама на сайта..![]()
щеше да е по-реалистично ако беше натрупал поне 40-50 коментара преди да рекламираш сайта,обаче какво като прозира рекламата-сайта все на някой ще е от помощ![]()
Въпреки, че е реклама, сайта все пак може да помогне на някой в беда.![]()
Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“ — Джеймс Бари
- karamel4e.com/bojilow15
This is me !
тъкмо щях да пускам нов отговор и видях че и ти си като мене.....еми за мен сайта НЕСТАВААПървоначално написано от Co0kieGirl
![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
^ На мене пък ми излизат..![]()
наиcтина??Първоначално написано от xXxXSweetDreamsxXxX
![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Я виж ти, аз пък се натъкнах на твоята реклама за този твой сайт. Колко интересно.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Вижте аз също се натъкнах на нещо - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=292034 !!! Наистина мисля, че е едно от най-глупавите неща, с които съм губил времето си и човекът, който го е измислил е пълен идиот!!!
Първоначално написано от vanesa0pld
+1![]()
И по физика като пробвам-същотото!
Защо всички трябва да знаем, че не те интересува образованието тиПървоначално написано от HanopkaH
.