- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бих казала странна любов
ти си била голяма блудница!
мани го тоя видяло се е колко те цени
кажи ми според него как си в леглото я не прави 3 седмици секс с него да видим май само за тва те държи
пробвай с друго момче с този само страдание виждам но не и щастие
а за следващата връзка не изневерявай
пък и момчета бол кат маймуни капят
сега само се успокой и да слушаш!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Зависи. Тук не може да се каже кой точно е виновен и как щяха да се развият събитията ако ти не му беше изневерила първия път. Но мога да ти кажа, че не ти трябва да се занимаваш с него. Само ти вгорчава живота. Един път завинаги му тегли една майна и това е.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Защо се хващате на хорото, като не знаете стъпките?
Защо си хващате гаджета и с ясно съзнание им изневерявате, а после се опитвате да ги обвините за всичко? Какво означава:
Това, което аз разбрах от поста на авторката е, че е абсолютно недорасла и не знае точно какво иска. След като не си готова за сериозна връзка, защо изобщо се натикваш в кофата с лайната, а че после си недоволна, че си се оплескала?Първоначално написано от EMILIEprincess
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Очевидно е...O.o Аз всъщност се чудя как сте издържали и толкова време...Първоначално написано от EMILIEprincess
И двамата сте едниии ... *цензура*Ти му изневеряваш --> той ти изневерява --> събирате се ---> щастливи сте. И това се повтаря през един два месеца. Просто не виждам смисъла да сте заедно.
А иначе .. може би в това момиче той вижда нещо като малко бягство от постоянните ви кавги и изневери. Не знам .... ти си преценяваш, но според мен няма смисъл в цялата тая пародия на връзка.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
За края или разпадането на една връзка никога няма само един виновен. Защо си му изневерила първия път? Защо след като уж ти е било хубаво "онзи незабравим месец" ти пак си повторила същата грешка? Сякаш ти харесва да се самонаказваш, сякаш искаш той да те тъпче. Не казвай, че не си готова за сериозна връзка, кажи си направо, че не можеш да си с един мъж задълго и ще звучиш доста по правдоподобно![]()
Разделете се, защото явно нито единия, нито другия има чувства. Да си запълвате времето със скандали и обиди, не си струва.
три пъти ..
караници и събирания
..
еми няма смисъл
за к'во си с него о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
голяма драма .. айде намери друг и на него изневери![]()
Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
изневери му още няколко пъти че поне да ги закръглиш![]()
уникални сте и 2мата и да ти си виновна щот "ти си почнала първа"![]()
![]()
+ как може някой да се влби по скайп .. ако беше умна колкото и си красива щеше да е добре .. ама те на ..Първоначално написано от TheOnee
![]()
хванати в изневяра сезон 2 еп1
бих казала странна любов
Аз бих казала никаква.
The blood that binds us ..till death unites us