- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Възможно ли е
от пластмасови обеци да ми се подуят ушите? Смисъл до сега съм била само със златни обеци и за първи път си слагам такива.. :
и тук ще ти го напиша .. () да възможно е.. може да имаш алергия от пластмасовите обици или като цяло от тенекетата (не съм сигурна, че така се пише
) ..
п.с. бту аз съм така .. не нося нищо друго освен златодаже и сребро ме е страх да опитам да не ми се подуят и възпалят отново ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
разбира се,че е възможно.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
жалко че ме мога да разбера дали съм алергична от тенекии и пласмаски без да си слагам такива обеци..![]()
Аз за щастие нямам този проблем и много се радвам за това, но жив пример е майка ми. Тя дори гривна или ланче да сложи и да не е сребро или злато, се изприштва.![]()
Може и на мен преди ми се подуваха.Спрях да нося обеци,изобщо или много рядко слагам и като слагам рядко нямам проблеми. : )
За тези, които ушите са им прекалено чувствителни ще дам един съвет --> на кукучките на обиците сложете безцветен лакТ.е. на онази част, която ви влиза в ухото
да
Просто аз
И на мене ми се възпаляваха така..но незнам какво стана и вече не е така..мога да сложа каквото си поискам и нищо..![]()
аз си нося сякви обеци ама е мн гадно като ти са подуят и джапати са ми зарастжали дупките![]()
може..даже и лимфните възли може да се подуят,тъй че внимавай.Бчх чувала ,че ако намажеш мястото ,което влиза в ухото с безцветен лак ,можело да предотврати алергии..колко е вчрно нз не съм го пробвала![]()
ОМЕГЕЛЕ!Тази тема я имаше в Кофата..Първоначално написано от TheOnee
![]()
![]()
И аз съм такаПървоначално написано от Hilary_
Обаче се престраших да пробвам сребро отново и нищо не ми стана
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
оомегелеее..Първоначално написано от LeDa
.. ..
..
![]()
![]()
Да, възможно е. Просто ушите ти не понасят тенекийките. Така са и моите уши. Не нося винаги обеци, но като слагам, слагам като излизам и като сложа тенекия за 5 часа да кажем нямам проблеми, но ако ги нося по-често се подуват, боли, рани стават.. абе.. ужасно еКакто казаха преди мен, сложи безцветен лак на тази част от обецата, която ти влиза в ухото.. и няма да имаш никакви проблеми !
![]()
Разбира се,че е възможно![]()
Аз също съм такаУшите ми са чувствителни и мога да нося само злато,но аз МРАЗЯ златото и си ходя без обеци
А иначе като цяло никъде по себе си не мога да сложа някоя неръждавейка,защото веднага ми се възпалява мястото и става нещо страшно
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да..и аз съм така..ама си нося,почиствам ги всеки ден..и така![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/