- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ме оставя намира
Хора,моля ви се помогнете ми... бившето ми гадже не ме оставя намира.Преди няколко дни ме скъса защото разбра че съм се целувала с друго момче.Но сега не ме оставя на мира постоянно в училище е с мен,удря ме щипе ме и ме бута и всичкото това ее с монго голяма сила , под предлог че искал и аз да испитам същатата болка която и тои е испиатл но аз никога не съм го наранявала физически.Моля ви се помогнете ми не издържам вече.Не мога да го спра.Не може да разбере и това което му говоря.МОЛЯ помагайте!!!!![]()
![]()
![]()
Набий му шамарите да се кротне след като от дума не разбира ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
знам но преди не беше такъв..... еене става удрях го и аз опитах се да му счупя и носа но той ме удря по силно
абее нбещо започваш да ме съмняваш ..Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
![]()
Priceless .. <3
ама той като ми посяга аз поне му връм колкото и да е силно се пак му връщам де ее тя и толкова ми ее силата кат го цапна и той да си помисли че е бил вятъра
![]()
Чак сега лиПървоначално написано от Hilary_
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ох леле много ми помогнахте![]()
.. удря ме щипе ме и ме бута ..
и ние в детската градина преди време правехме така![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
Еми как искаш да ти помогем?! Просто кажи на някой приятел по-голям и да му обясни някой неща за щипането и т.н.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ее 2 поста на авторката ми бяха нужни ..Първоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
След още известно време, ще се научиш да ги преценяваш от първото изречение.Първоначално написано от Hilary_
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от lori4ka666
тогава пробвай да му счупиш ръцете![]()
Изкарай си медицинско и го осъди.![]()
Бой ! Докато мърда !![]()
аз на 15 той на 16 да знам малки сме си но боя си ее мн гаден!
Аре бе още ли се драпатае. Не го ли нокаутира вече. Сложих 100 лева на спортингбет, че в третия рунд ще бъде нок даун след серия от ляво круше с ъперкът.
++Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
да бе да ..някой само да ми посегнее..още повече МОМЧЕ! щом сама не можеш да се оправиш, хора зад тебе нямаш ли??![]()
I don`t care .. ;] ..
За това са по- големите приятели от мъжки пол в случая . . . и си на 15 не си малка, напротив, достатъчно голяма за да знаеш как трябва да постъпиш в такъв момент .. кажи просто на някой приятел ..![]()