.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Зъбобол

Зъбобол

Еми е преди 30 мин ми се появи болка в самия зъб ,не във венеца в зъба ... Като усети нещо студено (даже въздух като дишам през устата ) ме реже адската болка . Огледах за кариеси но няма външни белези :/ ... И преди ми се е случвало но не боли така здраво . Идеи? Умм а зъболекар не ми казвайте да ходя защото утре никой от 3-те зъболекари не работи -.-

Фен
    Град
    София
    Има частни зъболекари Има дори и денонощни. А за сега съм чувал, че анаглин (сдъвкано хапче или течен) върши работа за закърпване на положението. А за аулин май вече искат рецепта, а ако не той е по - ефективен.
    My KAWASAKI ZX 10, 136 hp, 300kmh

Голям фен Аватара на daru6a1
    Може да си си възпалила нервите на зъба .. Ако се наложи може да ти ги вадят .. Поопит мисля че се наричаше болестта А ако не е толкова трагично положението ще е някой по-дълбок кариес .. Авторе на колко си ?! Ако си на въздраст 13-18 може и да е от пубетета

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Може да си си възпалила нервите на зъба .. Ако се наложи може да ти ги вадят .. Поопит мисля че се наричаше болестта А ако не е толкова трагично положението ще е някой по-дълбок кариес .. Авторе на колко си ?! Ако си на въздраст 13-18 може и да е от пубетета
    Не е поопит, ами пулпит. Идва от пулпа.

Може и гранолом да е. Щом боли е стигнало до нерва и е поне пулпит. Ще трябва вадене на нерв. Марш на зъболекар, че това е глава и на майка ми и баща един приятел, точно от зъбобол си умря и от страш да иде на зъболекар.

Почне ли да боли -> по спещност, моментално на зъболекар.

Голям фен Аватара на daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Не е поопит, ами пулпит. Идва от пулпа.

Може и гранолом да е. Щом боли е стигнало до нерва и е поне пулпит. Ще трябва вадене на нерв. Марш на зъболекар, че това е глава и на майка ми и баща един приятел, точно от зъбобол си умря и от страш да иде на зъболекар.

Почне ли да боли -> по спещност, моментално на зъболекар.
    Да пулпит .. аз споменах че не се сещам как точно се казва болестта Според мен не бива да чака последния момент ,, чак да я заболи и тогава да отиде

Град
    в света на приключенията ..
    гаадно ..
    бЕгай на зъболекар че не си е работа да търпиш зъбобол ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си