.
Отговор в тема
Страница 63 от 102 ПървиПърви ... 135359606162636465666773 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 551 до 1 575 от общо 2546
    Последно четох "Отело" . Сега съм се зачела в така прехвалената "50 нюанса сиво" , за да разбера дали наистина има нещо в нея, което да си заслужава... след това смятам да се захвана с ''Братя Карамазови'' на Достоевски .. някой да има мнение за книгата?

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Chimairah Виж мнението
    след това смятам да се захвана с ''Братя Карамазови'' на Достоевски .. някой да има мнение за книгата?
    Класика е, но е огромна като обем и не е за всеки.

Мен обемът на книгите не ме плаши ... доста обемисти неща съм изчела ;д дано да ми допадне книжката ;р

anonymous768631
    Guest
    В момента чета Media Sapiens - том 1

Супер фен Аватара на Christinna
    Последно четох - , но до половината (рядко срещано явление при мен), защотоо изобщо не ми хареса.
    Сега-451 градуса по Фаренхайт - честно казано ме заинтригува и мисля да си я прочета цялата, въпреки че така онлайн ми е доста неудобно

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от Christinna Виж мнението
    Последно четох - , но до половината (рядко срещано явление при мен), защотоо изобщо не ми хареса.
    Сега-451 градуса по Фаренхайт - честно казано ме заинтригува и мисля да си я прочета цялата, въпреки че така онлайн ми е доста неудобно
    По принцип обожавам Агата Кристи, но тази книга не ми допадна и на мен. Подозирам, че превода е главния виновник.

В момента чета "Третата жертва" на Борис Старлинг. На мен лично ми харесва.

Последната книга която четох беше „Дивиргенти" на Вероника Рот. Сега нещо съм запецнала на края на „Бунтовници".

Последо-

хареса ми...въпреки, че това със сигурност не е моят жанр по някакъв начин достигна до мен и ме накара да се замисля, което според мен е най-важното нещо като четеш една книга
    Сега- "Не без дъщеря ми"

Супер фен Аватара на Jaune
    Мъртви души на Гогол

Крадецът на праскови - Емилиян Станев

Страхотна е. По принцип Не съм голям фен на българската литература, но тази книга ме впечатли.

Последно прочетох Gossip Girl - Only In Your Dreams (на английски).Сега си търся нещо друго за четене.

Последно прочетох "География на блаженството" - много ми хареса.
    Сега започвам "Фантастична светлина" на Тери Пратчет.

Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Книгата, която привърших днес, беше "Птиците умират сами". Популярно заглавие, което според мен напълно заслужава славата си. Харесах разнообразните персонажи и начина, по който са изградени. Харесах историите и тяхната искреност и истинност. Харесах стила на Колин Маккълоу, пише красиво и чувствено. Успяваш да усетиш емоциите на героите, да споделиш болката им. Харесах, наистина харесах.

Има, разбира се, някои неща, които не ми допаднаха. Някои от героите си отидоха като, както се казва, "куче без история", някак внезапно, нелепо. И дългите времеви граници, в които е изграден романа, както и проследяването на толкова различни, макар и неразривно свързани истории, в някаква степен ми подействаха объркващо, сякаш историите се изместваха една друга и всяка нова превръщаше предишната във фон. Замислих се обаче, че това е книга, която разгръща живота на три поколения. Книга за живота и смъртта, за победата и поражението. И осъзнах, че това е, което се случва в реалния живот - годините минават, събитията се случват, хората се променят, остаряват и накрая изчезват. И всеки остава своя отпечатък върху света. Определено препоръчвам книгата. Силно.
    :333 Любимата ми книга. Още си спомям емоциите, които предизвика у мен. Особено последните няколко изречения...

"Зеленият път" на Кинг

Повече от фен Аватара на Кал
    Цитирай Първоначално написано от feel_me19 Виж мнението
    Последно прочетох "География на блаженството" - много ми хареса.
    Сега започвам "Фантастична светлина" на Тери Пратчет.
    Go, go!

Аз довършвам петия том от Malazan Book of the Fallen – и има опасност да ме довърши той...

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от androidman Виж мнението
    "Зеленият път" на Кинг
    А това що як филм беше. Трябва да прочета книгата и аз някой път.
    Препоръчвам и Сърца в Атлантида за после.

Мега фен Аватара на pandabear
    "Вино от глухарчета" на Рей Бредбъри. увлекателно и успокояващо ми действа за сега

Голям фен Аватара на hey.mistery
    "Азбучни убийства" на Агата Кристи

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor

Доста добре започва.

Повече от фен Аватара на Кал
    Помежду Малазаните изчетох – и не се харесахме с – „Не беше тук и си отиде“. И още един бг сборник, „Приятели“ на Весислава Савова – той ми допадна повече.

В момента- ,,Хроника на една предизвестена смърт" на Маркес

Преди седмица довърших ''Последното писмо от любимия'', сега чета ''Български работи''

Много ми хареса. По-различна е от другите книги на Агата Кристи, но е увлекателна, завладяваща, а финала, както винаги, е изненадващ и неочакван.

В момента чета "Крадеца на книги".Доста е интересна и откъм тематика и стил на писане.Нещо малко по-различно, но си струва да се прочете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си