- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
Има няколко брутални разкази !
По този повод-някой да се сеща книга,ама страшна...искам да кажа,че не ми се четат типичните леко страшнички книжки с изтъркани хепи ендове...Искам нещо,което да ме разтрепери,да ме изненада и да завърши брутално . Ако някой се сеща...
По темата-последно четох "Пазителите" на Дийн Кунц,а сега ще почвам "Цифрова крепост" от Дан Браун
Днес дочетох граф Монте Кристо и подхващам Тежки времена на Чарлз Дикенс. Дано се окаже интересна.
Двата тома ли прочете?Първоначално написано от WaterLilly
Audio ergo sum
Пет малки прасенца - Агата Кристи
Аха, пълните. Такива си ги намерих в книгите на баба ми. Ама много го проточих, направо ме досрамява.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
Браво тогава. Значи си изпитала изцяло магията на тази велика историяПървоначално написано от WaterLilly
А пък сега ще почвам "Братя Карамазови" - дъъълго четене ще пада, но смятам, че ще си заслужава.
Audio ergo sum
Сега чета - Барбала Делински - Лятото на дързостта
Последно прочетох - "Преди да се родя" - Ивайло Петров,"Историята на Доктор Дулитъл" - Хю Лофтинг и "Спомени в смъртта" - Нора Робъртс
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
poslednata,koqto pro4etoh beshe Pticite ymirat sami na Colleen McCullough,a sega cheta Silmarilion na J.R.R. Tolkien.....
Тайните на супермоделите на бившият топ модел от 90те Виктория Никсън <33
Много хубава и полезна,с много добри съвети <33
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Само аз ли чета в този форум бе?
Снощи и днеска - Philip Prowse - L.A. Movie на английски ((:
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Тази вечер привършвам с "Триумфалната арка" на Ремарк и ще взема сигурно нещо на Фокнър или Хемингуей. Или по нещо и от двамата за сравнение.
Еми да, другите да не са луди да си губят времетоПървоначално написано от December
Иначе днеска пропуснах да си взема дозата от 30-40 страници от "Братя Карамазови". Прочетох 500 страници засега и ужасно много ми харесва. Някак си все едно изпитвам подобно чувство на удоволствие, също когато четях и "Граф Монте Кристо".
Audio ergo sum
Библиотеката в квартала не работи до втори август- честито. *мини истерия* Ще трябва да се разкарвам до центъра за другаря Хемингуей.
"Седемте навика на високоефективните хора." Стивън Кови
Вчера свърших ''Кралица Марго'' от Александър Дюма ..И сега ще почвам ''The Notebook'' на английски ..
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
"Изиграният" от Брет Батълс.
В началото съм все още, интересна ще се окаже.![]()
You are broken, I can fix you...
В момента чета първия том на Дюн (Месията на Дюн) и ми харесва.Много.
Yesterday, upon the stair,
I met a man who wasn’t there
He wasn’t there again today
I wish, I wish he’d go away...
Луна и Грош на Съмърсет Моъм.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Преди - ,,Гробище за домашни любимци,, , страхотна е !
Сега : ,,Снежна приказка,, на Лори Коупланд.
"Поискай и ще ти бъде дадено" - Естер и Джери Хикс (Учението на Абрахам) Доста приятно четивомалко ми остана.
Сега прочетох "Цар Плъх" от Клавел
Невероятна е.