- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
Последно четох "На изток от рая" на Стайнбек. Уникална !!! Който не я е чел, да я прочете. Заслужава си, определено.
В момента чета "50 нюанса сиво". Изобще не е мой тип книга. Съжалявам, че я взех.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
в момента чета ''Делириум" от Лорън Оливър
много е интересна (:
За втори път хващам Вино от глухарчета и за втори път е на електронен носител. Да се надяваме, че няма да ми изтекат очите и да я зарежа.
Прочетох последно Игрите на глада - книга І. В момента чета Игрите на глада: Възпламеняване - книга ІІ
Mалко след залеза - Стивън Кинг![]()
Последно редактирано от Vanchhh : 02-28-2013 на 19:05
Портретът на Дориан Грей - Оскар Уайлд
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Последно -Полицейски разпити и признания: Техниката Рийд -Браян Джейн, Джоузеф Бъкли, Джон Рийд, Фред Инбау
В момента чета Димитър Димов-Тютюн ( по скоро си я преговоря понеже още лятото я четох за 2 път ) и Управление на риска в сигурността-Юлий Георгиев
В момента чета "На изток от Рая" на Стайнбек ..А иначе последно четох "Граф Монте Кристо"
Радвам се, че има толкова фенове на Стивън Кинг и западноевропейската литература <3
По темата - Дидро - Монахинята <3
Нощна смяна - Стивън Кинг (отново)
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
Последно четох "451 по Фаренхайт" на Рей Бредбъри, сега съм на "Стършел", Етел Войнич.
Последно: "50 нюанса сиво"
В момента: "Спасителят в ръжта"
Последно
Управление на риска в сигурността-Юлий Георгиев + Димитър Димов-Тютюн
Сега -Йордан Начев-Разузнавателни доктрини XXI век и препрочитам Железнит светилник
От Тургенев "Дворянска гнездо", "Бащи и деца", "Рудин", "В навечерието". "Братя Карамазови" и съм в началото на "Война и мир".![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
^ "Братя Карамазови" и "Война и мир" не са на Тургенев.
Последно прочетох: " Вещерът: Меч на съдбата" от Анджей Сапковски. В момента чета: " Вещерът: Кръвта на елфите " - А. Сапковски; " Ако не можеш да бъдеш почтен " - Рос Томас; " Шогун " - Джеймс Клавел и " Хайло : Потопът " - Улям Дийц ( отново ).
На вълна Достоевски съм отново, много жалко, че имам прекалено малко време.
Преди години си бях хлапак и какво ми е разбирала главата от Достоевски, докато сега мога да твърдя, че съм се изградил като личност и е по по-различен начин разбирам и осъзнавам това, което чета.
Асамтой. Има разни открития, но и големи глупости:Д
//искам да ми подарят книга. тотално фалирала съм.