- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
"Спасителят в ръжта", много ме е яд, че я чета на стари години, но нямаше кой да ми я препоръча по-рано, така че съветвам ви да не я пропускате.![]()
"Спасителят в ръжта" е една невероятна книга...
Последната, която прочетох е "Момичетата от Шанхай" от Лиза Сий. Препоръчвам я горещо. Макар и пропита с тъга, горест и меланхолия, е пленително красива и завладяваща..
В момента чета "Воайорът и квартирантката" от българския писател Стефан Кисьоф. Тя е съвременна, увлекателна и би послyжила за разтуха на всеки, кoйто би искал да се разтовари след прочитането на някой обременяващ роман.![]()
Последно четох Лолита на Набоков.
Сега съм с доста по-различно четиво - Яж...и отслабвай на Рик Галъп.
На опашката е Ад на Браун
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Анабел последно, сега Съпруга на конци, но май не е нищо особено
Прочетох "А планините ехтяха" и сега чета "Принцът на мъглата"
nigga stole my bike
"Шифърът на Леонардо" - Дан Браун
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
ми през последните две седмици доста се разчестох...прочетох железния светилник на Талев и преди малко завърших и Последна песен на Никълъс Спаркс - много по-добра от филма по мое мнение..![]()
Сега чета "Кръстът на Мориган" от Нора Робъртс... Прочетох "Воайорът и квартирантката", оказа се добра...
Може да са искали да я поамериканчат допълнително, да няма обърквация, че е китайка....
Тютюн.. Ай лайки..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
"Д-р Живаго"- Пастернак.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Днес започнах "1984" на George Orwell.
Също така съм и на половината от "Women" на Charles Bukowski, но нещо не ме грабна и не
знам кога ще я прочета.
"Зеленият път"
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Почнах Кабулските лястовици, ма нещо не ми се чете сега ;д
nigga stole my bike