- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
в момента чета "1Q84", Haruki Murakami
на около 1/3 от книгата съм и засега много ми харесва :3
Ооо, 1984 е ужасна. Едвам я дочетох в 10-ти клас. Изключително скучна; съучениците ми постоянно я свързваха с комунизмът, въпреки че може да се асоциазира с други тоталитарни идеологии; накрая чак ми стана противна. Изобщо не бих я препоръчала - има няколко хубави идеи/концепти и това е.
Малки жени на Олкът е прекрасничка. Жестоко съм афектирана от емоции, така че не мога да дам обективно мнение, но наистина бих ти я препоръчала пред 1984 в пъти повече. Не би останала разочарована, ако "Ема", "Джейн Еър" и други са ти допаднали.
В момента чета Петата погибел на Пол Хофман, Бледа синя точица на Карл Сейгън, а на телефона чета нощта на паяка. Онзи ден приключих Лявата ръка на бога.
Прочетох "Лъвът, Вещицата и Дрешникът" и сега ще почвам "Брий и неговото момче".
Последно четох "Майстора и Маргарита" на Булгаков, а сега приключвам "Трейнспотинг" на Ървин Уелш. И двете ми станаха едни от най-любимите.
1984 според мен си е интересна книга. В началото е скучна, но накрая става доста интересна.
Последно прочетох Вината в нашите звезди на Джон Грийн
В момента чета Можеш ли да пазиш тайна на Софи Кинсела и почти я свършвам и си купих Дивергенти за след нея.
Напоследък чета само леки книги, ама съм на такава вълна явно хддд
"Крадецът на книги" заслужава ли си?
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
В момента : Безкрайноста на човешката простотия - Боб Фенстър
Ама е малко скучничка, да видим дали ще я довърша ...
„Деца играят вън“ на Георги Данаилов. Страхотно почва...
Последната "Смарагдово Зелено" от поредицата "Скъпоценни камъни" на Керстин Гир.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac