- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
Паралелно с пръднята "Преди да се родя", чета и Десет малки негърчета на Агата Кристи. Смея да твърдя, че е страхотна.
Майсторът и Маргарита /ще я преборя този път/. Преди т'ва беше Улица Консервна.
Откъде ги изкопавате тия тъпизми, дето четете, всеки път се изумявам ...
По темата
![]()
Аз още съм си на ''Мизъри''Ама много объркана става с течение на времето ...
На морето започнах "Човек търси Бог" на Ерик Уайнър и страшно много ме впечатли, но не успях да я дочета, понеже книгата не беше моя. Някой ако я намери в електронен вариант, ще му бъда много благодарна!
Супер! „Човек търси Бог“ я превежда приятелката ми – това ѝ е първият голям превод.
Обаче е много рано да се появи електронна – не е минала и половин година от изданието...
Аз напредвам с Малазаните – ето какво ме размисли третият:
https://www.goodreads.com/review/show/999139750
Последно - "Чест" на Елиф Шафак
Сега - "Пътник за Франкфурт" на Агата Кристи .. почва малко странно и различно от други нейни книги, които съм чела, но ще видим по-нататък.
Сега чета Плаването на "Разсъмване". Колкото и детски да звучи. Но нещо много ми се чете на Агата Кристи. От нея съм чел само Десет малки негърчета, която прочетох за по-малко от ден. Уникална книга просто. Някой може ли да изкаже мнение за Крадецът на праскови.
Крадецът на праскови лично на мен много ми харесва, едно от любимите ми български произведения. Но си зависи дали харесваш българска литература.
^
Крaдецът нa прaскови не предстaвлявa цялaтa бългaрскa литерaтурa.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Димитър Талев- Преспанските камбани
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Цялата тетралогия е невероятна, трябва да я прочета отново. От кога се каня само, едно от чудесните неща писани някога.
Срам и позор, ама аз още си тъпча на Бледа синя точица, нещо в последно време не мога да се съсредоточа върху някое четиво, а иначе съм си набелязал даже и други книги...
Като ученичка се раздрах от рев при смъртта на Катерина и ритуалите по къпането и приготвянето на починалата. Не бих си го причинила пак специално с Железният светилник.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Е това беше ключът. Точно представяне на това, че в желанието си да не станем за резил пред хората губим истински ценните неща в живота или поне ги излагаме на опасност.
Сега съм на Керванът на робите на Карл Май, а предишната беше Параграф 22 на Джоузеф Хелър. Следващата най-вероятно ще е или нещо на Пратчет или на Геймън - ако ви се чете нещо НАИСТИНА шантаво и интересно - "Чупливи неща"![]()
"Естествен роман" - Георги Господинов