- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
Като ученичка се раздрах от рев при смъртта на Катерина и ритуалите по къпането и приготвянето на починалата. Не бих си го причинила пак специално с Железният светилник.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Е това беше ключът. Точно представяне на това, че в желанието си да не станем за резил пред хората губим истински ценните неща в живота или поне ги излагаме на опасност.
Сега съм на Керванът на робите на Карл Май, а предишната беше Параграф 22 на Джоузеф Хелър. Следващата най-вероятно ще е или нещо на Пратчет или на Геймън - ако ви се чете нещо НАИСТИНА шантаво и интересно - "Чупливи неща"![]()
"Естествен роман" - Георги Господинов
Последно четох "Отело" . Сега съм се зачела в така прехвалената "50 нюанса сиво" , за да разбера дали наистина има нещо в нея, което да си заслужава... след това смятам да се захвана с ''Братя Карамазови'' на Достоевски .. някой да има мнение за книгата?
Мен обемът на книгите не ме плаши ... доста обемисти неща съм изчела ;д дано да ми допадне книжката ;р
В момента чета Media Sapiens - том 1
Последно четох -, но до половината (рядко срещано явление при мен), защотоо изобщо не ми хареса.
Сега-451 градуса по Фаренхайт - честно казано ме заинтригува и мисля да си я прочета цялата, въпреки че така онлайн ми е доста неудобно![]()
В момента чета "Третата жертва" на Борис Старлинг. На мен лично ми харесва.
Последната книга която четох беше „Дивиргенти" на Вероника Рот. Сега нещо съм запецнала на края на „Бунтовници".
Последо-
хареса ми...въпреки, че това със сигурност не е моят жанр по някакъв начин достигна до мен и ме накара да се замисля, което според мен е най-важното нещо като четеш една книга
Сега- "Не без дъщеря ми"
Крадецът на праскови - Емилиян Станев
Страхотна е. По принцип Не съм голям фен на българската литература, но тази книга ме впечатли.
Последно прочетох Gossip Girl - Only In Your Dreams (на английски).Сега си търся нещо друго за четене.
Последно прочетох "География на блаженството" - много ми хареса.
Сега започвам "Фантастична светлина" на Тери Пратчет.
"Зеленият път" на Кинг
"Вино от глухарчета" на Рей Бредбъри. увлекателно и успокояващо ми действа за сега![]()
Помежду Малазаните изчетох – и не се харесахме с – „Не беше тук и си отиде“. И още един бг сборник, „Приятели“ на Весислава Савова – той ми допадна повече.