.
Резултати от 1 до 25 от общо 2546

Threaded View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Само аз ли не обичам да чета на четец?
    И аз съм си традиционалист и имам цял склад непрочетени книги за лятната отпуска вкъщи, но през останалата част от годината закъсвам със запасите в странство, а с киндъла съм зависима само от интернет (и от батерията на четеца, де )

Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    да не забрайш да туриш мнение после
    Трудно ми вървеше книгата, признавам. На моменти имах чувството, че гледам нещо средно между Отчаяни съпруги и Малки сладки лъжкини. Дотегнаха ми сплетните около изборите за общински съветник, дребните им проблеми, семейните дрязги, малодушието и домашното насилие. Краят обаче ме остави безмълвна. Толкова безотговорност, толкова овче/малодушие и изведнъж маса народ гузни при погребението на 2 невинни душици. А толкова време си затваряха очите и сякаш отричаха съществуването и на Кристъл, и на Рони, и на майка им... Бъдещето на нарко-клиниката се свеждаше до някакви тънки сметки...

Ива, може да хвърлиш око и на Вакантен пост. Не е същият стил като Аз преди теб, но, както вече си подразбрала, финалът е гаден.
    Последно редактирано от kalpazanka : 07-06-2015 на 20:06

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си