- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
И аз съм си традиционалист и имам цял склад непрочетени книги за лятната отпуска вкъщи, но през останалата част от годината закъсвам със запасите в странство, а с киндъла съм зависима само от интернет (и от батерията на четеца, де)
Трудно ми вървеше книгата, признавам. На моменти имах чувството, че гледам нещо средно между Отчаяни съпруги и Малки сладки лъжкини. Дотегнаха ми сплетните около изборите за общински съветник, дребните им проблеми, семейните дрязги, малодушието и домашното насилие. Краят обаче ме остави безмълвна. Толкова безотговорност, толкова овче/малодушие и изведнъж маса народ гузни при погребението на 2 невинни душици. А толкова време си затваряха очите и сякаш отричаха съществуването и на Кристъл, и на Рони, и на майка им... Бъдещето на нарко-клиниката се свеждаше до някакви тънки сметки...
Ива, може да хвърлиш око и на Вакантен пост. Не е същият стил като Аз преди теб, но, както вече си подразбрала, финалът е гаден.
Последно редактирано от kalpazanka : 07-06-2015 на 20:06
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!