- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
В момента чета "Всичко е съдбовно" на Кинг, а преди това четох "Пътеводител на галактическия стопаджия", но не дочетох всичките части.
В моменат чета
Reformbedarf für das österreichische Völkerstrafrecht: Vorschläge zur Änderung der Gesetzgebung-Paul Gschliesse
Преди това бях на
Anteckningar Efter Professor Winroths Rättshistoriska Föreläsningar I Straffrätt: Genomsedda Och Bearbetade Af Professor Winroth. Till Den Studerande Ungdomens Tjenst- Alfred Ossian Winroth
Право ли учиш?
Подсъзнанието може всичко от Джон Кехоу. Следва Леден блясък от Луиз Патън.
БГ Кръстника 3 на Георги Стоев, в момента чета Алхимикът на Паулу Коелю.
" 25- тият час"- Дейвид Беньоф чета в момента, а преди това прочетох " Гробище за домашни любимци" на Кинг.
Here's a little something about a nigga like me
I never should have been let out the penitentiary
Snoop Dogg would like to say
That I'm a crazy motherfucker when I'm playing with my AK
Since I was a youth I smoked weed out
Now I'm that motherfucker y'all read about
Smoking you and your crew, taking a life or two
You dont like how I'm living well fuck you
от Snoop Dogg - World of A Gangsta![]()
Заебах за малко 'Цветовете на болката' Богомил Райнов /иде реч за Ван Гог и несполуките в живота му/, щото от нищото се появи тоя /в добрия смисъл/ изрод Кински и ме повлече в неговия противен живот, книгата е 'Нуждая се от любов'. Струва си по всички параграфи. На една голяма шепа ще им се стори вулгарно и цинично, но трябва да си безгранично консервативен тип, за да не успееш да вникнеш в същността на съдържанието.
Преди това май четох 'Римлянката' на Алберто Моравия, стори ми се доста боклукчиво. Загубих си времето и реших да я заеба, но за хора, търсещи лигави любовни романи с привкус на беднотия, лицемерие и простотия, сигурно ще им бъде като четиво паднало от небето.
Книгата, която изцяло успях да прочета преди това беше 'Дългото сбогуване' на Реймънд Чандлър. Началото те увлича, разиграва се някакво сполучливо действие до към средата и после с мъка дочиташ посредствените редчета нататък. И все пак аз стиснах зъби и си казах 'ше стигна до края, тоя път няма да се раздвоявам и противя'.
В момента чета „Бай Ганьо" на Алеко Константинов.Книгата много ми харесва.
"Full Dark No Stars" на Stephen King. Mного дълго се канех да я прочета и най-накрая успях да намеря времето и желанието да го направя.
The Hobbit- J.R.R.Tolkien
Come on skinny love just last the year...
В момента чета ''Железният светилник'' на Димитър Талев .
"Да убиеш присмехулник" - Харпър Ли
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
свърших Азбучните убийства на Agatha Christie,сега 5 малки прасенца пак нейно творение![]()
Кафка на Плажа на Мураками![]()
Аз чета "Крадецът на книги", "Белези" (биографията на Антъни Кийдис) ии "Най-новата книга за езика на тялото на Алън Пийз''