- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
дочети я
аз нищо не съм чела наскоро, (ако изкл. научната литература) срам ме е
На "Великият инквизитор" съм я оставил, което е май най-интересната глава. Хем ми е интересна книгата, хем ме мързи...
Диамантената колесница
Борис Акунин
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Последно редактирано от haritov : 07-01-2015 на 11:58
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Началото е обещаващо, после идва късането на нерви. Не ми хареса. По-сносна ми се видя "Копелето на Истанбул".
Леле, ужасно се радвам, че още някой я е прочел въз основа на моя препоръка
С дъх на канела/Никълъс Спаркс
Хвърли едно око и на "Ловецът на Хвърчила" и "Хиляда сияйни слънца" на Халед Хосейни.
В момента чета Вакантен пост на Дж. К. Роулинг. Огромна крачка назад в сравнение с тежичките книги до момента.
Последно редактирано от kalpazanka : 07-01-2015 на 18:59
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Приключих Чернова на Лукяненко, хареса ми доста, май фантастиката ще се окаже любим жанр за огромна моя изненада. Захващам втората част, ако я намеря, което ще се окаже трудно...
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-03-2015 на 21:03
Днес и аз я завърших. Определено ме докосна и развълнува. Чудя се дали да гледам филма по книгата. Не искам да бъда разочарована от начина по, който е направен.
http://www.imdb.com/title/tt0337692/?ref_=nv_sr_1
Гледала ли си го и какво мислиш за него?
Писмо в бутилка на Никълъс Спаркс. В момента чета Най-дългото пътуване на Никълъс Спаркс
Някой да е чувал за тази книга, излглежда интересна?
http://www.goodreads.com/book/show/18223070-the-blonde
Последно редактирано от today_was_a_charytale : 07-05-2015 на 21:12
"Илинден" вече. Била най-тежка от поредицата
Последно редактирано от ДОТА : 07-06-2015 на 12:56
хм, хубав избор
Само аз ли не обичам да чета на четец?
Това чета, запозната съм отдавна с материята, но пак ми е интересно.
А виж, това вече е интересно (:
Не е лоша книгата, но малко разпиляна ми идва.
Винаги съм предпочитал хартията, но в забързаното ежедневие съм чел дори на телефона. Електронните четци имат редица предимства които не са за пренебрегване. Става въпрос за хубавите с e ink дисплей.
Последно редактирано от draid : 07-06-2015 на 18:45
След "Бягащият човек" започнах "То" по препоръка на Rafa7a. Още съм в началото, а имената вече ми се струват твърде много.![]()