.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2546

Hybrid View

Повече от фен Аватара на ENIGMA00
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Доста са поучителни, прочел съм всичките от поредицата.

По темата: Не чета нищо в момента.
    Поучителни в какъв смисъл, защото това не е тип "Хорхе Букай"(който не знам но не съм му фен). Но не мога да отрека, че творчеството на Фройд е доста интересно.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от ENIGMA00 Виж мнението
    Поучителни в какъв смисъл, защото това не е тип "Хорхе Букай"(който не знам но не съм му фен). Но не мога да отрека, че творчеството на Фройд е доста интересно.
    Поучителни практически. Ако си се занимавал/а с основи на психоанализата, тези случаи на Фройд за добри примери за повечето теоретични постановки.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Не не съм, но като цяло психологията ми е доста интересна наука. Можеш ли да ми препоръчаш нещо друго на такава тематика(гледам че всички така са тръгнали ) или друго произведение на Фройд.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от ENIGMA00 Виж мнението
    Не не съм, но като цяло психологията ми е доста интересна наука. Можеш ли да ми препоръчаш нещо друго на такава тематика(гледам че всички така са тръгнали ) или друго произведение на Фройд.
    Другото свързано с психология е Коелю и Букай ако говорим за художествена литература. Поне това е, което аз съм чел, иначе сигурно има и други такива автори.

Другото свързано с психология е Коелю и Букай ако говорим за художествена литература. Поне това е, което аз съм чел, иначе сигурно има и други такива автори.
    Благодаря ти, но аз по-скоро имам предвид нещо на научна тематика, а не художествено произведение. Точно тези Коелю и Букай избягвам. Иначе харесвам много един френски психолог писател. Лоран Гунел - "Бог пътува винаги инкогнито."

Град
    Sedes Sancti Petri
    Чела ли си "Тъй рече Заратустра"? Не е точно психология, ама психология има навсякъде, стига да можеш да я разпознаеш.

Чела ли си "Тъй рече Заратустра"? Не е точно психология, ама психология има навсякъде, стига да можеш да я разпознаеш.
    Не не съм, но трябва да я погледна.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Нали беше вярващ бе... Къде се захласваш по атеистични/нихилистични творби (въпреки, че Ницше отрича нихилизма).

До енигма: Щом харесваш психология прочети тези - Митът за Сизиф, Чужденецът (Камю) Аз и То, Eрос и Цивилизацията (Фройд) Степният вълк, Погнусата (Сартр)

В момента чета "Битие и нищо" (Сартр)

П.С някои от книгите не са точно психология, но героите в тях са в специфични състояния
    Последно редактирано от Dwyd96 : 10-05-2016 на 17:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си