- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
Последно прочетох --->Живот на заем.Не ме впечатли кой знае колко.На Ремарк силните му книги са свързани със войните.
А сега чета --->Човек на име Уве.Страшно много ми харесва и се чудя защо се бавих чак досега,че да я започна.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Една от любимите ми въобще. Според мен най-добра на автора.
Последно четох леко посредствено, но увлекателно фентъзи. Не знам всъщност дали е посредствено наистина или просто не съм свикнала да чета такъв жанр книги, защото ми е за пръв път. Някак не мога да открия човешкото, ахах. Та, става въпрос за поредицата throne of glass.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Последно редактирано от deitona22 : 03-29-2017 на 19:24
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
А сега чета --->Човек на име Уве.Страшно много ми харесва и се чудя защо се бавих чак досега,че да я започна.[/QUOTE]
И аз така само я започнах на работа за да видя за какво иде реч и дали ще ми хареса, но това е една невероятна книга. Още от първата страница ме грабна. Заделям парички да си я купя с новата корица от Сиела на 24 май на половин цена(надявам се).
По темата: по препоръка като фен на Кинг завърших неговата "Дълга разходка". Става, макар и да съм чела много по-добри негови книги по интригуващи, но и в тази цветущите описания и на мъката и на смъртта, отчаянието, а и кървищата не липсват. В момента чета "Първите петнадесет живота на Харви Август" . Сладка е и интересна ще я видим. Напомня ми на филма "Вечната Аделайн".