- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми се разгони
Здравейте,
приятелката ми вече е разгонена.
Тя иска да я заплодя, ама аз не искам. Просто сега не му е времето да имам деца.
Дайте съвет
Първоначално написано от linuxman2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ахахахаибатиии якия денн
I don`t care .. ;] ..
hodi da ta kastrirat nqkude![]()
If I played you like a toy?
Ъъъъ..и т'ва проблем ли трябва да е че си иска?Първоначално написано от linuxman2
WTF
Кво стана с тва развратеното поколение,да не ви дойде ума в главата...
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
да бе даааПървоначално написано от NamelessRomantic
![]()
I don`t care .. ;] ..
значи правиш това което тя поиска оплождаш я и преди и след половият акт разтваряш в питието и хапче против бременност
или пиеш едно ти
така и тя и ти ще сте доволни
и всички ще са щастливи и задоволени
УСПЕХ !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
ее кво?? къв отговор очакваш на тая темаа???Първоначално написано от linuxman2
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
и после кой ще ходи до болницата за натравяне ;ддПървоначално написано от FancyGirl
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Дай я насам аз ще и реша проблема![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Абе със сигурност няма да съм аз :P :P :P :PПървоначално написано от lubomirky
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
И кфо си мислиш, че 2012 ше се мре.. ;д По темата.. познаам една пичка .. всеки път преди полов акт пие някфи противозачатъчни хапчета и той дори и да свърши в нея, тя не забременява.. Както каза FancyGirl Разтвори и в питието![]()
Бий и два шамара и и го ръгни анално![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ААахахахах ръгни го аналноо .. добреееенека да го направи по бързичкоо и бебето да излезе на каша преждевременно
![]()
![]()
Аз знаех,че от свирка се забремянва ама от аналенПървоначално написано от DarkBass
![]()
![]()
![]()
кажи, че нямаПървоначално написано от izlishna
мене ме е страх, а ако умрем НАИСТИНА!!!
;(
I don`t care .. ;] ..
Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
не мога да повярвам,че ми причиняваш това
![]()
![]()
![]()
лош мъж,лош
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Щях да я вържа докъто се успокои нищо другоПървоначално написано от soul1199
Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
имаш наказание,1 ден без да ме виждаш,да те видим,кво ще правиш :P
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
нееееееееееееееПървоначално написано от soul1199
![]()