- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля,за съвет. :)
Ами,моля за съвет.. преди 10тина дни с приятелят ми се забавлявахме леко.. И аз му пипах пениса,докато той не се изпразни в ръката ми... видях,че закъснявам и бързо се облякох,взех си чадъра и се прибрах у дома.След това леко се пипах там долу.. но не беше задоволяване просто за 10тина секунди и се сетих,че не съм си измила ръцете. и спрях..Забравих да кажа,че съм девствена.Използвала съм тампони само 1 път по време на цикъла,но знам,че тампоните не те отварят..Има ли вероятност някак си да съм бременна?!Четох много теми в интернет за момичета,които са девстени,но бременни.Просто ръката ми определено беше суха,обличах си якето,пипах дръжката на вратата.. имам предвид,че ръката ми беше докоснала много работи след като той свърши в нея и не знам дали е възможно да са останали сперматозоидиМного се притеснявам,цикъла ми закъснява,но съм болна от 4-5 дни и пия антибиотици и сигурно е от това,а и по принцип не ми идва никога точно,когато трябва.Е, моля за съвет дали има от какво да се плаша :/
Много ме съмнява да си забременяла от това..![]()
А това с цикъла е заради антибиотиците..особено ако взимаш и вит.С
![]()
Да, да те сперматозоидите имат много възможности за проникване и начини за обременяване. В този форум съм се запознала с толкова такива неща, че ... незнам.
Съжалявам за тематичното отклонение, не се притеснявай - не си бременна. Закъснението се дължи на антибиотиците, а и ти самата казваш, че цикълът ти не е редовен, тъй че.. спокойно.![]()
Ами .. благодаря все пак за успокоението.. просто много се притеснявам за такива работи.. и трябваше да потърся съвет от някого , а за момента не исках да замесвам родителите или приятелката ми.А и като четох за една камара момичета,който за девствени, а по различни начини без да искат са забременяли и съвсем се уплаших ;d Благодаря ;]
не се притеснявай...вече ти казаха + това при допир със въздуха сперматозоидите умират почти мигновено
Не си се измилаааа?!Отврат.Сега всичко е в сперма.
ахах.. еми аз си имам добра хигиена .. и си се мия винаги.Просто един път ми се е случило да бързам и да забравя.. и ето какво стана.Човешко е да се допускат грешки по невнимание и разсеяност. : )
Благодаря пак за отговорите.
Без промяна в средата сперматозоидите живеят между 3 и 6 часа. Ако е мноооого сух въздуха или ги духаш със сешоар тогава може да умрат за няколко минути, но не преди чувствително да загубят водно съдържание. Зарежете го този мит със спермата и секундите, защото е далече от научната истина...Първоначално написано от dif4u1912
![]()
Не си бременна!!!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Няма начин да си забременяла. Обаче тази част с миенето (или липсата на такова) ми дойде в повече.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Първоначално написано от Jamalska
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Едва ли си бременна от такова нещо . Сперматозуидите са живи до 1-2 часа ако не се лъжа ако пък е лъжа то ВеРоНиКа с удоволствие ще ме поправи
, но ме съмнява да си бременна
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Еми аз "изцапах" си ръката и след 20тина мин. се прибрах най-много.. не знам дали някой сперматозоид се е запазил жив ;/ ;d Но ръката ми беше суха и явно не :S
Това за хигиената не мисля ,че трябва да се обсъжда повече.. Знам,че човек трябва да има лична хигиена и си се мия редовно.. пак казвам-един път ми се е случило и ще умра от притеснение,едва ли ще има втори път.След всичко това,определно ще бъда по-внимателна.![]()
Абе.. не е така първо бях се изтрила,бях пипала там много работи ;д Пък и той не изцяло свърши върху ръката ми,аз си я отдръпнах като усетих и просто имах малко по пръстите.. : ) Какво да направя.. моя грешка,за която съжеляваммкакво да се обеся ли ,че съм допуснала грешка :@ Със сигурност няма да я повторя никога повече.. :/
ЕЕ стиа ма! ... Ядох преди малко..![]()
Бременна си д`ге.. от въздуха! .. аре махай са... иди се измий ,че миришеш..!!!
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ха хаа забавен си ;]
може да локвате вече..
аз съм момиче ма... освен,че си тъпа ,си и кьорава да му се незнае...Първоначално написано от pepito09913
иначе идеята със ``локването`` ^ не е лоша!...![]()
Мислиш ли ,че ме интересува дали си момиче или момче?![]()
Разбрах вече каквото ми трябваше .. толкоз ;]
П.П. Вземи си подобри правописа,неграмотната.![]()
АрИ У лево ``бременната``![]()
Слушам!!!
Ако някой иска да каже нещо по темата- ок.Като не - без повече спам. : )
Е как няма да си измиеш Ръцете бре?Но все пак не ми се вярва да си забременяла
Не вярвам да си бременна , за да оцелее тоя сперматозоид тряя е ебати борчето![]()
![]()
In my shoes just to see
What it’s like to be me
I’ll be you, lets trade shoes
Just to see what it be like to
ужас...направо се чудя как едно момиче може да говори така...дори и по форумите..Първоначално написано от elito0o0o0
не сии бременнаа спокойно