.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Моля,за съвет. :)

Ами,моля за съвет.. преди 10тина дни с приятелят ми се забавлявахме леко.. И аз му пипах пениса,докато той не се изпразни в ръката ми... видях,че закъснявам и бързо се облякох,взех си чадъра и се прибрах у дома.След това леко се пипах там долу.. но не беше задоволяване просто за 10тина секунди и се сетих,че не съм си измила ръцете. и спрях..Забравих да кажа,че съм девствена.Използвала съм тампони само 1 път по време на цикъла,но знам,че тампоните не те отварят..Има ли вероятност някак си да съм бременна?!Четох много теми в интернет за момичета,които са девстени,но бременни.Просто ръката ми определено беше суха,обличах си якето,пипах дръжката на вратата.. имам предвид,че ръката ми беше докоснала много работи след като той свърши в нея и не знам дали е възможно да са останали сперматозоиди Много се притеснявам,цикъла ми закъснява,но съм болна от 4-5 дни и пия антибиотици и сигурно е от това,а и по принцип не ми идва никога точно,когато трябва.Е, моля за съвет дали има от какво да се плаша :/

Много ме съмнява да си забременяла от това..
    А това с цикъла е заради антибиотиците..особено ако взимаш и вит.С

Да, да те сперматозоидите имат много възможности за проникване и начини за обременяване. В този форум съм се запознала с толкова такива неща, че ... незнам.

Съжалявам за тематичното отклонение, не се притеснявай - не си бременна. Закъснението се дължи на антибиотиците, а и ти самата казваш, че цикълът ти не е редовен, тъй че.. спокойно.

Ами .. благодаря все пак за успокоението.. просто много се притеснявам за такива работи.. и трябваше да потърся съвет от някого , а за момента не исках да замесвам родителите или приятелката ми.А и като четох за една камара момичета,който за девствени, а по различни начини без да искат са забременяли и съвсем се уплаших ;d Благодаря ;]

не се притеснявай...вече ти казаха + това при допир със въздуха сперматозоидите умират почти мигновено

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Не си се измилаааа?!Отврат.Сега всичко е в сперма.

Цитирай Първоначално написано от Jamalska

не си бременна

пп мий се

ахах.. еми аз си имам добра хигиена .. и си се мия винаги.Просто един път ми се е случило да бързам и да забравя.. и ето какво стана.Човешко е да се допускат грешки по невнимание и разсеяност. : )
    Благодаря пак за отговорите.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dif4u1912
    не се притеснявай...вече ти казаха + това при допир със въздуха сперматозоидите умират почти мигновено
    Без промяна в средата сперматозоидите живеят между 3 и 6 часа. Ако е мноооого сух въздуха или ги духаш със сешоар тогава може да умрат за няколко минути, но не преди чувствително да загубят водно съдържание. Зарежете го този мит със спермата и секундите, защото е далече от научната истина...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не си бременна!!!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Няма начин да си забременяла. Обаче тази част с миенето (или липсата на такова) ми дойде в повече.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Едва ли си бременна от такова нещо . Сперматозуидите са живи до 1-2 часа ако не се лъжа ако пък е лъжа то ВеРоНиКа с удоволствие ще ме поправи , но ме съмнява да си бременна
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Еми аз "изцапах" си ръката и след 20тина мин. се прибрах най-много.. не знам дали някой сперматозоид се е запазил жив ;/ ;d Но ръката ми беше суха и явно не :S
    Това за хигиената не мисля ,че трябва да се обсъжда повече.. Знам,че човек трябва да има лична хигиена и си се мия редовно.. пак казвам-един път ми се е случило и ще умра от притеснение,едва ли ще има втори път.След всичко това,определно ще бъда по-внимателна.

и с тая гнусната, мръсна ръка си се пипала

Абе.. не е така първо бях се изтрила,бях пипала там много работи ;д Пък и той не изцяло свърши върху ръката ми,аз си я отдръпнах като усетих и просто имах малко по пръстите.. : ) Какво да направя.. моя грешка,за която съжеляваммкакво да се обеся ли ,че съм допуснала грешка :@ Със сигурност няма да я повторя никога повече.. :/

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    ЕЕ стиа ма! ... Ядох преди малко.. Бременна си д`ге.. от въздуха! .. аре махай са... иди се измий ,че миришеш..!!!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

ха хаа забавен си ;]
    може да локвате вече..

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от pepito09913
    ха хаа забавен си ;]
    може да локвате вече..
    аз съм момиче ма... освен,че си тъпа ,си и кьорава да му се незнае...

иначе идеята със ``локването`` ^ не е лоша!...

Мислиш ли ,че ме интересува дали си момиче или момче?
    Разбрах вече каквото ми трябваше .. толкоз ;]
    П.П. Вземи си подобри правописа,неграмотната.

Град
    Galapagar
    АрИ У лево ``бременната``

Слушам!!!
    Ако някой иска да каже нещо по темата- ок.Като не - без повече спам. : )

Е как няма да си измиеш Ръцете бре? Но все пак не ми се вярва да си забременяла

Не вярвам да си бременна , за да оцелее тоя сперматозоид тряя е ебати борчето
    In my shoes just to see
    What it’s like to be me
    I’ll be you, lets trade shoes
    Just to see what it be like to

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от pepito09913
    ха хаа забавен си ;]
    може да локвате вече..
    аз съм момиче ма... освен,че си тъпа ,си и кьорава да му се незнае...

иначе идеята със ``локването`` ^ не е лоша!...
    ужас...направо се чудя как едно момиче може да говори така...дори и по форумите..

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    не сии бременнаа спокойно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си