- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изневяра
Какво ви подтиква? После не ви ли гризе съвестта? И как се чувствате после,съелявате ли?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не съм изневерявала и няма да го направя!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
щоооооПървоначално написано от Hilary_
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не съм изневерявала и не знам дали изобщо има нещо, което може да ме подтикне да го направя. Щом не съм сама и имам човек до себе си,на когото държа, не бих.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
а защоо неееее???Първоначално написано от haritov
![]()
Priceless .. <3
И аз така мислех преди години..Първоначално написано от Hilary_
аз ще го мисля и сега и след години и никой не може да ме убеди в противното това съм го превърнала в принцип ии няма да го престъпя!!! ..Първоначално написано от xXxXSweetDreamsxXxX
![]()
Priceless .. <3
не съм изневерявала и за момента не мисля че някога ще го направя , но никога не се знае
Силата ни подтиква, брат!Първоначално написано от haritov
![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Вярвай си!Първоначално написано от Hilary_
![]()
Пък то колко много момичета изневеряват, а пък като ги видиш не би ти и минало през акъла, че е способна на такова нещо
![]()
![]()
Да изневерявала съм. Направила съм го, защото в дадената връзка ми е липсвало нещо, нещо което намерих в друг човек. Не не съжалявах, защото аз съм човек който не съжалява за нищо, просто продължава напред и се учи от грешките си.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
алкохолътПървоначално написано от haritov
![]()
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!
Първоначално написано от haritov
Не бих го направила никога. После няма да мога да се погледна в огледалото.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Не намирам никакъв смисъл в изневярата,тя е само за слабаци.
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
Вярвам си ..Първоначално написано от fc
![]()
Priceless .. <3
и силата ще бъде с тебПървоначално написано от Hilary_
Не съм изневерявала.Нямам и намерение да го правя, но предполагам, че хората изневеряват, защото не се чувстват добре с този партньор/ка, липсва им тръпка, намират подкрепа на друго място и т.н![]()
0bicham te !{~}{~ [h]~
za6toto e normalen 4ovek za razlika ot tebe 6okiran joda takyfПървоначално написано от haritov
![]()
Изневярата е чисто и просто тъпа. Така обиждаш човека срещу теб, играеш си с доверието му, освен това унижаваш себе си и човека, с когото изневеряваш. Поне според мен изневярата си е чиста детинска идиотщина, особено ако си тийн - ТЪПО Е!!
Burning feathers,
Not an angel
Heaven's closed
Hell's soldout
Никога ....имал съм възможност и то не веднъж но просто е тъпо ...![]()
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
Аз съм изневерявала, но никак не се гордея с това. Правих го, когато чувствах, че човекът, с който съм не ми дава това, което искам. Вярно, по-лесно е да му кажеш в очите, ама кой да си живее живота. Случвало се е и на мен да ми изневерят, чувството беше нещо...не може да се опише с прости думи.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Какво е това "човекът, който е до мен, не ми дава това, което искам"???
Вие сте на по 15-16 години, ми излезте и намерете този, който ще ви даде това, което искате.
Изневярата ясно, аз не мога да си обясня, защо стоите с човек, който не е това, което сте търсили, та да се "налага" едва ли не, да му изневерявате.
Защото така като ви гледам постовете, или сте прекалено романтични и твърдите, че никога няма да изневерите (които всеки нормален човек, ще ви каже, че е невъзможно) или се опитвате да прехвърлите вината за собствената си глупост върху половинката си.
Това е действие на слаб човек, неспособен сам да приеме колко тъпо е постъпил и има нужда от оправдание за слабостта и глупостта си.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Скандал или караница с гаджето или просто кеф . После не ме гризе стига тя да не разбере .