- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изневяра
За хората който казаха че никога не биха го направили по какъвто и да е било повод..мога само да кажа че ако се запазят коментарите писани сега и си ги прочетат след 1-2 години ще осъзнаят колко глупави и наивни сте били.Имам и точно две фрази (подчертавам че съм ги изпитвал на свой гръб и двете)
1.НЕ Бъдете сигурни в нищо
2.Никога не казвай никога!!!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
wait Ъ сек, ти току що каза никогаПървоначално написано от FantaMen
![]()
ПРОТИВОРЕЧИШ СИ .. парадоксално, считаме ти мнението за невалидно
![]()
The Spark
на мене ми хареса валидно![]()
![]()
Имаш чувство за хумор
въпреки шегата поне разбра кво имах в предвид а това е най важното...
bullshit ! нещата се случват просто![]()
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
Това е още по добре даже krem4et0 Потвърждаваме това мнение и го защитаваме и двамата![]()
Изневерявала съм... то практически всъщност не беше изневяра,ама това е друга тема....
Подтикна ме отношението на човека,с когото бях .. (по това време бяхме разделени от около седмица,после пак се събрахме) .. А и да си призная честно отдавна имах(м) слабост към другото момче...
Съжалявам съвсем малко..
И да върна времето назад,пак така бих постъпила... : )
Кое мнение потвърждаваме? Винаги съм била против изневярата. Не бих причинила това, на човека с който съм и който обичам. Ако не го обичам и имам влечение към друг най-напред бих прекратила връзката си. Но това е на този етап на живота ми. След 20 години нищо не се знае.Първоначално написано от FantaMen
Имам съвест.Нямам тайни от любимите си хора(гаджето).Не бих го сторила.По скоро ако усетя,че нещо не е наред бих скасала с момчето.Няма смисъл да го льжа.
Първоначално написано от Hilary_
Macka ne kazvai NIKOGA!![]()
Не бих изневерила,после няма да мога да се погледна,няма да мога да погледна и момчето с което съм била...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Изглежда, че едногодишният ти приятел не те оценява и вижда, че се оправяш вече и без него. Затова иска отново да ти хвърли прах в очите и ти пак да си с него, но няма да е като преди. За мен най-доброто решение е да опиташ с новото момче, хем ще я има тръпката, хем няма да си тровиш нервите за бившия![]()
ако държиш на някой няма да му изневериш![]()
Първоначално написано от Hilary_
If I played you like a toy?
*изневерявала съм, не се гордея особенно с това но и не съжелявам в тази връзка нещата бяха свършили отдавна, просто ми трябваше нещо за да го разбера*
*дали ме гризе ... знаех какви ще са последствията но го направих, гадно ми стана но това беше моментна емоция*
*ако държиш на някого не би го наранил така, аз явно не съм държала*
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ами интересно ми беше.. исках да видя как ще се чувствам след това и не мисля да го направя отново честно казано..