- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нека 'истинските дебати' започнат! Вашите идеи за теми тук.
Казах енциклопедия на наркотиците.
Според теб в книга за рецепти ли съм го чел?
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Въпроса ми беше коя по точно енциклопедия, кой я е написал,не на каква тематика еПървоначално написано от SWASTIKA
Някой си е измислял информация и я писал здравата, нищо интересно...Първоначално написано от kir40
И как по точно разбра,че това което пише в тази енциклопедия,чиято информация съвпада с "достоверната" такава от интернет,е вярно и отговаря на истината.Първоначално написано от SWASTIKA
![]()
Ти от къде разбра, че твоята теория е най - вярна от всички останали?Първоначално написано от kir40
Теория за какво?Тук не става въпрос за теория,а за научни доказателство.Изследвания, публикувани в медицински журнал примерно.Първоначално написано от SWASTIKA
Колко от така наречените доказателства за вредата и ползата за дадено психоактивно в-во са сериозни,защото много често след някоя годинка изникват други учени,които пък са отрили нещо друго.
В моето училище на един голям плакат пише,че марихуаната води до пристрастяване и шизофрения,но без да е уточнено нищо друго,само сайта е посочен.Аз досега доказателства за тези трърдения не съм видял.
Не мислиш ли че някой тинейджър,като прочете плаката и после като провери че това не е вярно и дори ако се съмнява че е вярно,шанса да смята и казаното за другите наркотици да е лъжа и така тои да започне да употребява без да има достатъчно реална информация за последиците.
Относно наркотиците ли?Първоначално написано от SWASTIKA
Аз идея за тема вече дадох.Добра идея за тема би била всяка теза,която би могла да се докаже или опровергае,а не някакви субективни преценки.
За мен религията,свръхестествено о,неразбираемото е най-интересната тема.
Винаги някоий може да ти се изсмее,но да докаже че грешиш е по-трудно.Някои неща например са наистина неразбираеми и рационално обяснение за тях няма,поне на пръв поглед,така че тема свързана с ясновидството ми се струва интересна или може би с свръхестествени явления,неща смятани за чудо или просто случаиност.![]()
Тва ми звучи като иронияПървоначално написано от SWASTIKA
![]()
Но не е.Първоначално написано от kir40
Ако си експерт по наркотици и си ги изучавал много години, едва ли е трябвало да ги използваш?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Можеш ли да се довериш пък на дрогирани, които пишат книги?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Защото според теб, те са единстветените на които може да се вярва...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Ефектите на определ наркотик е строго индивидуален за отделния човек.
Да не забряваме че и те самите не знаят всъщност какво взимат.Примесите към учичните наркотици са огромни,което се прави с цел икономии от дилърите.Така че може дори да няма никакво психоактивно в-во.
Например,някои хора,пушещи трева,въобще не изпитват никакво "напушване",както и някои хора не могат да се пристрастят към цигарите и другите които не могат да ги откажат.
Така че да се вярва на писания на хора имали досег с наркотиците за мен е несериозно.
Повечето изследвания за ефектите на наркотиците са правени върху хора,употребяващи дадено в-во дълго време.И след това това се дава като доказателство какво ще ти се случи,ако посегнеш към тях.
Мисля,че темата за наркотиците няма да се получи в никакъв случай.
Всъщност може да се получи дебат за това дали информацията,която получаваме от интернет и други източници за наркотиците са вярни.![]()
В моя квартал повечето хора, с които си играех като малка починаха заради наркотици - свръх дози...а някои са на лечение в чужбина.много тъжно
Още по - тъжно е, че спряхте да давате идеи за теми, ако са това, мога да пусна гласуването?
за или против оff topic
хаха
Дано да е така...Първоначално написано от Battlescarred
![]()
Докато всеки ден гледам по новините за т.нар. свински грип,как показват в кой град колко заболели има от точно този грип,се сетих за едно тема.
Медиите-добро или зло.
Така всеки ще може да изкара добрите и лошите страни на медиите.
Ако сте забелязали в много градове има много хора,които носят предпазни маски на лицето си.И защо е така,може би заради психозата която създават всички медии за един нов вид грип,който се изкарава свръхсмъртоносен.
Всеки ден съобщават за нови случаи на заболели от точно този грип,но не се ангажират да кажат че всъщност този грип не е по специален от абикновенния сезонен.
Примерно:медиите-манипулатор или безпристрастен информаторПървоначално написано от Battlescarred
![]()
Току що докато се прибирах от даскало ми хрумна тема...
Предимства и недостатъци на частното образование (може да е формулирана и по друг начин)
Добре... Вече имаме доста теми, а се очакват и още.![]()
За онея мангали, които 'опитомяват' мечки![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Към 21:00 пускам тема за гласуване, защото се събраха близо 20 тина теми...![]()