- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нека 'истинските дебати' започнат! Вашите идеи за теми тук.
Например какво..ограничение на логическото мислене или на мисълта ли е вярата в Бог или свърестествени силиПървоначално написано от SWASTIKA
До колкото знам една част от мозъка контролира усещанията,а другата логиката или нещо подобно.Например,за да си музикант,художник,поет и т.н не би трябвало да можеш да си математик примерно.
Тема за интернета или за компютрите също би могла да бъде добра идея,но малко ме съмнява,тъй като мисля че последствията за света след създаването на интернета примерно са повече положителни и мисля,че ще бъде малко трудно да се искарат достатъчно силни доказателство за отрицателното влияние на интернета или на компютъра.
Сега се сетих и за ясновидството...някои казва че Ванга е познавало много неща,но аз съм си говорил с много хора,които знаят за теории обясняващи тези явления.
Мисля,че ще бъде интересно някои да се опита да докаже как Ванга примерно ти казва цялото ти родословно дърво и как говори с твои мъртви роднини.За това има и видео материали,правени са филми за нея,в които тя демострира възможностите си.Таче че би било предизвикателство някаои да докаже или да опровергае възможноста Ванга или когото и да било да разполага с "трето око" или нещо подобно