Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
Цитирай Първоначално написано от kir40
Цитирай Първоначално написано от kir40
Казах енциклопедия на наркотиците.

Според теб в книга за рецепти ли съм го чел?
Въпроса ми беше коя по точно енциклопедия, кой я е написал,не на каква тематика е
Някой си е измислял информация и я писал здравата, нищо интересно...
И как по точно разбра,че това което пише в тази енциклопедия,чиято информация съвпада с "достоверната" такава от интернет,е вярно и отговаря на истината.
Ти от къде разбра, че твоята теория е най - вярна от всички останали?
Теория за какво?Тук не става въпрос за теория,а за научни доказателство.Изследвания, публикувани в медицински журнал примерно.
Колко от така наречените доказателства за вредата и ползата за дадено психоактивно в-во са сериозни,защото много често след някоя годинка изникват други учени,които пък са отрили нещо друго.
В моето училище на един голям плакат пише,че марихуаната води до пристрастяване и шизофрения,но без да е уточнено нищо друго,само сайта е посочен.Аз досега доказателства за тези трърдения не съм видял.
Не мислиш ли че някой тинейджър,като прочете плаката и после като провери че това не е вярно и дори ако се съмнява че е вярно,шанса да смята и казаното за другите наркотици да е лъжа и така тои да започне да употребява без да има достатъчно реална информация за последиците.