.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Когато презерватива се скъса....

Не знам дали има такава тема в този раздел,но аз имам няколко въпроса по темата.С приятеля ми ,когато го правихме той тъкмо свърши и презерватива се спука ,но веднага го извади!Мислихме че нищо не е станало,имаше семенна течност ,само отзад,иначе нищо и просто я забърсахме,но все пак се притеснихме и се чудихме какво да правим...решихме да вземем спешно хапче за всеки случай!Нещо като ескапел или ясмина....изобщо не ми се искаше да пия такова хапче,но нямаше начин...не съм привърженичка на такъв тип предпазване,но уви това ми се случи за пръв път.Отидохме на аптеката и питахме за противозачатъчни и там казаха че ги дават само с рецепта чрез изследвания,но ние казахме да ни дадът такива без рецепта,по спешност и тогава но предложиха ескапел.Бях чувала за това хапче и знаех ,че изобщо не е полезно,че има някакви странички ефекти ,но го купихме за 30 лева!!!!Доста се изръсихме,но нямахме избор!!!Е,изпих го и вече съм спокойна...Въпросите ми са,вие употренявли ли сте такъв тип контрацептиви и как е?Специално за Ескапел,има ли странични ефекти.В рецептата прочетох ,че може да се получи прокървавяне за няколко дни,все едно ти е дошъл цикъла....за друго не знам,може и да закъснее или да се измени!!Иначе ако го използваш само веднъж,може би няма опасност да навреди на организма,защото не бива да се прекалява с тия хапчета!!Има си други хапчета,които се взимат постоянно с лекарска рецепта,вие ползвате ли такива и какви?Все пак мисля че най-добрите предпазни мерки са презервативите,но и те се късат!!Тогава ползвахме спортекс,но приятеля ми каза,че на него и дюрекс са му са се късали!!Е тогава,какви презервативи да използваме в край на сметка???Някакви по-здрави,дюрекс са най-добрата марка и все пак стават фалове и с тях,някакъв съвет от вас???Какви ползвате и късали ли сте???Имам доста въпроси,надявам се по-компетентните и тези които са на ясно разбира се да пишат,тази тема би била полезна на много хора!!!Как да се предпазваме и да имаме неверояттен секс,без притеснения!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Знам ли и аз,майна

Re: Когато презерватива се скъса....

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Е тогава,какви презервативи да използваме в край на сметка???Някакви по-здрави,дюрекс са най-добрата марка и все пак стават фалове и с тях,някакъв съвет от вас???Какви ползвате и късали ли сте???
    Ми то капута се туря кадърно,а не ахмашката,щото като остане въздух и се пука както се е получило.Така че ако щеш и за иляда евро капут да туриш - като ибеш се едно дъниш кратуна ша се спука и туй то.

Ескапел не съм пила и не мога да ти отговоря на въпросите за него.Има разлика между противозачатъчни и хапче за спешна контрацепция.Ясмин са противозачатъчни, а Ескапел е от втория вид.В случая само Ескапел ти върши работа.
    Аз пия противозачатъчни след лекарско предписание.Доволна съм от тях и не съм имала проблеми досега.Ако не искаш да се доверяваш само на презервативите иди на гинеколког, за да ти направи съответните изследвания и ще ти предпише точните хапчета за теб
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

и аз сам пила ескапеллл,скъпо е защото се пак не е противоза4атъчно което може да се пие постояянно а е за спешни случаи ... според мен е доста ефикасно не е менте ..наистина има странични ефекти но при всеки е различно например при менн менструацията ми дойде по рано от очакваната дата..ЕМ ТО НЯМА КВО МН ДА СЕ ОБЯСНЯВА ВСИЧКО СИ ГО ПИШЕ НА ЛИСТОВКАТА НА ХАПЧЕТОО

Значи ,искам да продължа темата и да питам....След като пих хапчета някъде седмица и половина след тва ми дойде-ама не мога да кажа че ми е дошло точно ,защото имах много малко кръв и беше кафеникава и имаше съвсем малко ,сега е трети ден и е още по-малко и не знам,дали не се е получило от хапчето и да си ми дойде нормално после??Защото преди никога не ми е бил такъв цикъла!По принцип трябваше да ми дойде утре,но подрани и дойде в съботата,дали това се дължи на хапчето и при вас случвало ли се е това?Моля да отговарят хора,на които им се е случвало или знаят за такива случай!Благодаря!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Ми пий го тоя Ескапел,и друг път (след консултация с лекар ест) освен кондом ползвай и противозачатъчни.Ако кондома се пръсне,поне да имаш и втора защита,капиш?
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    и все пак не е работа постоянно да пие противозачатъчни само да си трови организма
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си