- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Женски проблем ;dd
Имам проблем с цикъла .. винаги ми идва на 20тия ден .. най - късно 25тия ден .. а вече 28 ден .. по принцип ми е редовен на 14 съм ии вече 3 години ... ох нз ко да си мисляя![]()
А има ли причина да се притесняваш?
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Ами ако си сгафила си направи тест за бременностПървоначално написано от LigLaTaa
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Е тогава няма защо да се притесняваш. Може да е от климата, храната, ако си била подложена на някакъв стрес, антибиотици. Изчакай още няколко дни и ако не дойде може да отидеш на лекар. Но то попринцип трябва да идва на 28-мия ден така че според мен е нормално да ти закъснява малкоПървоначално написано от LigLaTaa
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аха .. мерси за бързите отговориПървоначално написано от OneGirl
Просто се притесних, защото винаги на 20 ден ми идва даже е имало случаи на 18-19
Ще изчакам още няколко дена
![]()
следователно няма за кво да се притесняваш..Първоначално написано от LigLaTaa
закъснението може да е поради куп други причини както ти казаха по нагоре..
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
ами тогава или е от климата или нещо от нерви или ако скоро си пила антибиотици.Ще ти дойде просто изчакайПървоначално написано от LigLaTaa
![]()
Цикълът се нормализира към 18тата година, понякога закъснява, понякога подранява. Все пак, за да се чувстваш по сигурна можеш да отидеш на лекар.
Спокойно,цикъла прави такива номерца..просто чакай и си записвай!Първоначално написано от LigLaTaa
![]()
Няма място за притеснение намене ми е закъснявало с 2 месеца ти за 5 дена са паникьосваш.
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
Моя цикъл винаги е бил непостоянен..идва си когато си иска..няма повод за притеснение..