- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме харесва?
Здравейте,аз съм момиче на 15 години и отскоро видях едно момчев което се влюбих
Не го познавах лично,но го намерих в импулсе и му исках скайпа
той ми го даде и си писахме само веднъж :P Накрая на чата той ми каза: Дай си телефона да ти звънна някога да излезем на кафе
и аз ест го дадох ^^ Ии сега ме покани на рожден ден при положение че даже не сме си говорили на живо и сме си писали само ВЕДНЪЖ таа въпросът ми е има ли вероятност да ме харесва
или няма
Вие как мислите :П :P
Май трябваше да спра да чета след 15 години ..![]()
и все пак след като продължих прочетох второто нещо след , което трябваше да спра да чета .. "в което се влюбих" груба грешка ..![]()
Сега по към темата .. това, че сте си писали веднъж нищо не значи .. а това, че те е поканил на рожден ден също не значи, че те харесва, обича блаа блаа ..Аз не бих отишла най - малкото не го познавам .. сама си прецени ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
вероятно е
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Щеше ли да те покани,
ако не те харесва ?
Баси, помисли малко.
Явно те харесва,
дори и малко да е ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
забравих да спомена че той е от моя квартал но се премести преди няколко годинивсички които ще бъдат на рождения ден ги познавам
![]()
![]()
е хилари, к'во като е на 15
те повечето теми почват 'аз съм на 13/14/15/16 ..' еми нали са тинейджъри, нали за т'ва е форума :Д
ц ..:д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Дрън та плява ...
ама нали знаеш какви са момчетата в тази възраст - непостоянни и със... "много" ;хх Не си давай напразни надежди ест не го познавам и не знам какво чувства или мисли, но си имай едно на ум![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
ami super, radvai se.Първоначално написано от roshi
leka nosht.![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
да му се изсерем на импулсе бияяяяч
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Първоначално написано от GodLovesYou
![]()
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
true ..Първоначално написано от smiirnoff
![]()
![]()
и все пак го отбелязах във връзка със "на 15 съм ... влюбена съм"
Priceless .. <3
Няма да получиш отговор на този въпрос, госпойце.
предполагам че рождения ден ще е под формата на купон.. демек май само иска да те наебе :]
И к'во кат е на 15 години ?Първоначално написано от Hilary_
9 клас е все пак,нормално е да харесва някого и да иска да си има гадже
![]()
Писали сте си един път и ти вече си влюбена?
wow..
The blood that binds us ..till death unites us
обичам еклерите, дали те ме обичат ?![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
До Lincheto
влюбвам се рядко,но винаги от пръв погледщом го видях си го харесах преди да си бяхме писали :P а не че докато сме си писали съм се влюбила нищо подобно :P
Деейм, пАржола.Първоначално написано от roshi
пръв поглед на снимка?? оо йее .. направи си услуга и се "влюби" в момче, което не завършва на .jpeg .. повярвай ми много по - добре ще ти е ..Първоначално написано от roshi
![]()
![]()
Priceless .. <3
туко що ми уби фантазиите с Кармен ЕлектраПървоначално написано от Hilary_
![]()
Хилъри,не мога да разбера какъв ти е проблема първо пишеш в темата "трябваше да спра да пиша като видях че си на 15" еми спирай никой не те кара,аз като те гледам на аватара мисля че не ни е голяма разликата в годинките ! след това пишеш още куп работи а сега даже пишеш някакви глупости че съм се влюбила в снимкаОще в първия ми пост отбелязах че сме се засичали с това момче НА ЖИВО !
![]()
![]()
![]()
Авторке линчувай ме ..![]()
![]()
ок ок .. спирам![]()
Priceless .. <3
Говориш за влюбване,а си говорила веднъж с него т.е. писала по скайп.Момиче,това,за което твърдиш,в никакъв случай не е влюбване.