- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме харесва?
Искам темата да се заключи няма смисал вас да ви питам !
НЕ СЕ ПРАВИ НА ПО-ОТВОРЕН ОТКОЛКОТО СИ,ЗА ДА НЕ ТИ ВЛЕЗЕ ПO-ГОЛЯМ ОТКОЛКОТО МОЖЕШ ДА ПОЕМЕШ [!]
Възможно, но има шанс просто да иска да се запознае с теб...Първоначално написано от haritov
Според мен имаш готини снимки в импулс и момчето те е харесало. щом директно те кани на рожден ден с приятелите си, според мен може да те брои и само за нещо за купона - нали се сещаш как си караме повече момичета за "да има" и да си мисли, че ще се напие после ще намаже и т.н.Първоначално написано от roshi
прецени дали не е някав дебил, ама ако го харесваш не се замисляй - няма да те покани ей така 6тото му имаш скайпа - обаче там вече трябва да си изиграеш картите и да изясниш дали е само за купона или нещо повече (пък и какво искаш от него)
и да иаз мисля че трябваше да спра да чета темата на "15".
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Влюбване от пръв поглед![]()
Не мога да ти кажа какво мисли той, но не се обнадеждавай прекалено преди да се видите лично, за да не се разочароваш.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Според мен това че те е поканил на рождения си ден не значи че те харесва.
И ако аз бях на твое място не бих отишла .
Но все пак ти си знаеш![]()
![]()
![]()
![]()
щом ги познаваш всички отивай.. омг толкова ли е трудно да разбереш какво да правиш?![]()
лол
Мисля,че на момчето му се е*е и за това те вика на Р.Д.-то при положение,че преди това не е комуникирал с теб!Все пак едва ли си толкова наивна,че да очакваш на Р.Д.-то да си комуникира само с теб и да не обръща внимание на приятелите си![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
преди рождения ден т.е вчера отидохме на кафе и се държа мн добре с менеи сега се прибрах от рождения му ден преди около 2 часа и беше супер
![]()
![]()
НЕ СЕ ПРАВИ НА ПО-ОТВОРЕН ОТКОЛКОТО СИ,ЗА ДА НЕ ТИ ВЛЕЗЕ ПO-ГОЛЯМ ОТКОЛКОТО МОЖЕШ ДА ПОЕМЕШ [!]
Не мисля че му се е дое***о и затова ме е поканилдаЖе мисля че е много свестен тип
Ама незнам по натам ще го видя.Първите ми впечатления са страхотни спрямо него ^^
по точно те мрази
еми успех!Дано ти провървиПървоначално написано от roshi
![]()
Ами сигурно има нещо щом е искал телефона ти,за да излезете на кафе =]] Значи е заинтерсован да те опознае по-добре. :P
tAke a dIrty pIcture![]()
Аве ей "голямата" недей са правиПървоначално написано от Hilary_
![]()
Първоначално написано от roshi
ми тогава отиди,а относно това дали те харесва-ще разбереш на рд-тоПървоначално написано от roshi
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ей днешната младеж много бързо се залюбва, без дори да се видите, чуете, говорите exxx тази любов![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
ами ако завършва на .gif ?Първоначално написано от Hilary_
![]()
към авторката: карай го малко по бавно![]()
Май много те боли главата
импулсе,на 15,влюбена в напълно непознат....
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)