- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С какво го правите най вече с или без презерватив?
С какво го правите най вече с или без презерватив?Естествено без е по хубу а с кондом по предпазно
![]()
Колкото и упреци да получа ще кажа без..Имам пълно доверие на партньора си..Правили сме го и с презерватив естествено не всеки път е без..но има и такива случаи..
0bicham te !{~}{~ [h]~
Най-често без.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Със, разбира се. Не ми се става баща още на 17![]()
Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!
Със презерватив - винаги.![]()
ами аз не използвам от много време.С приятеля ми съм вече от 5 години и няма от кво ка се притесняваме![]()
![]()
![]()
Без тъй като не правя безразборен секси имам доверие на партньора си
и аз така, но ние сме от 2 години заедно все пак, ако не е с постоянен партньор, трябва съсПървоначално написано от LovelyGirl
Дано си правите тестове за болести предавани по полов път.![]()
Винаги с !
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
кирилица!
iskame bez no strah....
Без.
Ама не правя секс всеки ден и с различни,че да се притеснявам.
Винаги с презерватив.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Естествено,че С презерватив го правя!
Със, въпреки че имам постоянен партньор. Това, че не правите безразборен секс, не означава, че не можете да забременеете нежелано или пък да хванете гъбички и да ги предадете на партньора си (хващат се от басейни, море, дори ако някой друг има и си изперете дрехите заедно - сексът не е единствения, дори не е най-честия начин да се пренасят).
И това, че го правите с постоянен не означава, че той няма да кривне(или вече не го е направил) към други жени в тази крехка възраст. Броят на ХИВ позитивните се е увеличил драстично, особено в тази възраст.
С, така ми е по-добре.
Зависи ако ни се прииска да го направим изведнъж и не сме в домашна обстановка - без . Но когато го правим на спокоиствие по често - със .![]()
![]()
винаги СЪС :P
;pp